Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για το PSVR 2 της Sony (video)

Ένα νέο video πoυ δημοσιεύτηκε στο δημοφιλές κανάλι του YouTube, PSVR Without Parole, υποστηρίζει πως έχει νέες πληροφορίες για το επόμενης γενιάς headset εικονικής πραγματικότητας της Sony. Λέγεται ότι η νέα συσκευή έχει την κωδική ονομασία NGVR, δηλαδή Next-Generation VR και λογικά θα ονομάζεται PSVR 2 όταν λανσαριστεί.

Η ανάλυσή για κάθε μάτι αναμένεται να είναι 2000 x 2040 pixels. Η οθόνη θα είναι τεχνολογίας OLED, με υποστήριξη (HDR), κάτι που θα προσφέρει περισσότερη φωτεινότητα και καλύτερα επίπεδα μαύρου σε σύγκριση με το Oculus Quaest 2. Ακόμα, λέγεται πως το headset θα έχει γωνία θέασης 110 μοιρών, κάτι που επιτυγχάνεται με ειδικούς φακούς. Στο video υποστηρίζεται ότι "το παρών" θα δίνει και η τεχνολογία Flexible Scaling Resolution (FSR), που επικεντρώνει το rendering στην περιοχή που εστιάζει ο παίκτης, ώστε να μειώνεται η υπολογιστική προσπάθεια του PS5.


Στο παρακάτω video υποστηρίζεται πως η Sony θα αλλάξει στρατηγική όσον αφορά την ανάπτυξη παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας και θα επικεντρωθεί σε ΑΑΑ τίτλους με ποιότητα ίδια με αυτούς για συμβατικά συστήματα.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*