Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Android Wear smartwatch από την Polar

Η Polar αναπτύσει ένα νεο smartwatch για ανθρώπους που χρειάζονται περισσότερα fitness features από το απλό μέτρημα των βημάτων και την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, πράγματα που υποστηρίζονται από τις περισσότερες Android Wear devices. Πρόκειται για το M600, η τιμή του θα είναι $329 και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Θα είναι αδιάβροχο, θα διαθέτει ενσωματωμένο GPS και σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία η μπαταρία του θα διαρκεί έως 48 ώρες.
Το μεγεθος της οθόνης του θα είναι 1,2 ίντσες και η ανάλυσή της 240x240 pixels. Στο κάτω μέρος της θα υπάρχει ένα πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης που θα ξεκινάει την εφαρμογή παρακολούθησης ασκήσεων και επιπλέον θα υπάρχει μικρόφωνο για τις φωνητικές εντολές του Android Wear. Ακόμα στο κάτω μέρος της συσκευής θα υπάρχει ένας κυκλικός sensor που μετράει τους παλμούς της καρδιάς, εφοδιασμένος με έξι LED's. Τέλος τo ρολόι της Polar τρέχει όλα τα Android Wear apps και μπορεί να συγχρονίζει τις καθημερινές σας δραστηριότητες με το Google Fit και άλλο παρόμοι λογισμικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*