Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο leak υποστηρίζει πως το επόμενο iPhone θα έχει always-on display

*
Σύμφωνα με το νέο ρεπορτάζ του Bloomberg, το επόμενο iPhone θα μπορεί να καταγράψει video με το Portrait Mode και να φωτογραφίζει με το ProRes. Επιπλέον, ο δημοσιογράφος Mark Gurman αναφέρει πως το νέο iPhone, που δεν θα έχει ονομασία iPhone 13 για ευνόητους λόγους, θα προσφέρει καλύτερα filters για την βελτιστοποίηση της εικόνας.

Ακόμη, οι πηγές του Gurman αναφέρουν πως το νέο κινητό της Apple θα είναι μια βελτίωση του iPhone 12 καθώς σχεδόν τα πάντα θα παραμείνουν τα ίδια, εκτός από το chipset (A15) και το screen technology. Ακόμη το πλαίσιο για τις κάμερες με το χαρακτηριστικό FaceID θα είναι μικρότερο ενώ η οθόνη θα έχει γρηγορότερο refresh rate.

Μερικές από τις παραπάνω φήμες ταιριάζουν με τα leaks του Φεβρουαρίου, όπου ο Max Weinbach δήλωσε πως η καινούργια σειρά iPhone θα έχει low-power 120Hz LTPO always-on display.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*