Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο mid-range gaming πληκτρολόγιο από την Logitech

*
H Logitech παρουσίασε το νέο της μηχανικό mid-range gaming keyboard με την ονομασία G413. To παράδοξο της υπόθεσης είναι πως το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο παρότι απευθύνεται σε gamers, εμφανισιακά τουλάχιστον, δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα gaming πληκτρολόγια της αγοράς. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό το G413 έχει λιτό σχεδιασμό, με μια απλή θήκη αλουμινίου, ενώ χρησιμοποιεί κανονική γραμματοσειρά για την εμφάνιση των πλήκτρων του. Βέβαια μπορεί να διαχωρίζεται από τα υπόλοιπα gaming πληκτρολόγια όμως κρατάει και κάτι από αυτά, όπως είναι ο απαραίτητος φωτισμός LED με την επιλογή κόκκινου ή λευκού χρώματος. Φυσικά, τα μηχανικά πλήκτρα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν όπως και τα άκρως προγραμματιζόμενα F1-F12, που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη.



Το μοντέλο “Garbon” με τα κόκκινα φωτάκια είναι ήδη διαθέσιμο στην τιμή των 99,99 ευρώ, ενώ τον επόμενο μήνα αναμένεται να διατεθεί και το “Silver” με τα λευκά LEDS, το οποίο όμως μπορείτε να το βρείτε μόνο στο Best Buy. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*