Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video με τα χαρακτηριστικά του Realme 8 Pro

Ένα νέο video με τα κύρια χαρακτηριστικά του Realme 8 Pro έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. Το υλικό έρχεται από το GSMarena και διαρκεί τρία λεπτά, μέσα από τα οποία βλέπουμε το νέο smartphone που αναμένεται στη χώρα μας μέσα στον Απρίλιο . Το βασικό μοντέλο Realme 8 θα κυκλοφορήσει σε έκδοση με 4GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 64GB , αλλά και σε έκδοση με 6GB RAM και χωρητικότητα 128GB .

Η κύρια κάμερα του Realme 8 Pro είναι αυτή που τραβάει αμέσως την προσοχή καθώς είναι στα 108MP με αισθητήρα 1/1.52” ISOCELL HM2 της Samsung (0.7μm pixel, με Super-PD autofocus). Ο χρήστης θα μπορεί να απαθανατίσει φωτογραφίες με 3x zoom-in, οι οποίες προκύπτουν από την ένωση 8 φωτογραφιών 12MP. Εκτός της βασικής κάμερας υπάρχουν ακόμα δύο των 2MP για macro shots και depth data, αλλά και μια 8MP ultrawide.

Η οθόνη του Realme 8 Pro είναι 6,4 ιντσών, AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Μέσα του βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 720G, ενώ τρέχει λογισμικό Realme UI 2.0 μαζί με Android 11. Η μπαταρία των 4.500mAh που περιέχεται φορτίζει με 50W Dart. Γνωρίστε το στο βίντεο που ακολουθεί.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*