Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο πρώτος οικιακός 8ΤΒ SSD της Samsung είναι γεγονός

*
Δώστε στο PC σας τον αποθηκευτικό χώρο που του αξίζει, με τον νέο SSD δίσκο χωρητικότητας 8TB που ανακοίνωσε η Samsung για οικιακούς υπολογιστές. Ο νέος Samsung 870 QVO προσφέρει το εξαιρετικό μέγεθος των οκτώ Terabyte χωρητικότητας, με ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στα 560MB/s and 530MB/s αντίστοιχα. Η Samsung εκτός από το μέγεθος βάζει τον πήχη ψηλά και στις επιδόσεις του, καθώς μας υπόσχεται πως ο νέος 870 QVO θα έχει 13% παραπάνω καλύτερο read speeds σε σχέση με τον 860 QVO. Ο 870 QVO θα μπορεί να αντέξει έως και 2.880 Terabyte ενεγράφης πάνω του, που ισούται με 360 formats.

Βέβαια το μεγάλο ερώτημα στην νέα ναυαρχίδα της Samsung δεν είναι άλλη από την τιμή λιανικής του, κάτι που η Samsung δεν έχει αποκαλύψει ακόμα μέχρι την επερχόμενη κυκλοφορία του, τον Αύγουστο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*