Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι αθλητικές διοργανώσεις του καλοκαιριού και τα games σου με τους νέους προβολείς της Epson

*
Οι νέοι οικιακοί βιντεοπροβολείς της Epson θα φέρουν τη δράση μέσα σε κάθε σπίτι, χάρις στο μέγεθος των προβολών. Αυτό μπορεί να φτάσει έως και τις 300 ίντσες, νούμερο πραγματικά εντυπωσιακό! Μπορεί η προβολή μεγάλου μεγέθους να είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα ενός βιντεοπροβολέα, όμως τα μοντέλα της Epson δεν σταματούν εκεί. Προηγμένες τεχνολογίες προβολής, εξαιρετικά επίπεδα λόγου αντίθεσης και φωτεινότητας, ήχος υπεροχής εγγυώνται ένα απίθανο αποτέλεσμα θέασης. Οι εικόνες είναι πιο ζωηρές και πιο ρεαλιστικές από ποτέ, με απίστευτα χρώματα. Παράλληλα, η τεχνολογία 3LCD εγγυάται πως η έγχρωμη και η λευκή εικόνα θα έχουν εξίσου υψηλή φωτεινότητα.

Εκτός από τα παραπάνω, οι βιντεοπροβολείς της Epson είναι εξαιρετικά χρηστικοί. Η εγκατάστασή τους είναι εύκολη, απλή και γρήγορη. Η μετατόπιση του φακού, το μηχανοκίνητο ζουμ και η εστίαση εγγυώνται ένα σωστό αποτέλεσμα, όπως και αν είναι η διαρρύθμιση του χώρου σας! Παράλληλα, υπάρχουν μοντέλα τα οποία έχουν πολύ συμπαγή και κομψή κατασκευή κάτι που τα καθιστά κατάλληλα για μετακίνηση ακόμη και από δωμάτιο σε δωμάτιο.


Epson EF-12
O EF-12 της Epson είναι ένας πολύ «έξυπνος» βιντεοπροβολέας. Η κομψή του σχεδίαση και το συμπαγές του μέγεθος τον καθιστούν ιδανική λύση για κάθε σαλόνι. Πέρα από την κορυφαία ποιότητα εικόνας, με λόγο αντίθεσης 2.500.000:1 και τεχνολογία 3LCD, ο EF-12 έχει πολλά ακόμη να επιδείξει! Με ενσωματωμένο ηχείο από την κορυφαία YAMAHA, αποτελεί μία εξαιρετική λύση για κάθε χώρο. Με μεγάλο μέγεθος προβολής έως 150 ίντσες σε συνδυασμό με δυνατότητα προβολής σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, δηλαδή τοίχο, οροφή, ακόμη και σε δάπεδο θα κλέψει την παράσταση σε κάθε σενάριο χρήσης. Επιπλέον, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση οικιακής ψυχαγωγίας με λειτουργικό Android TV, προσφέροντας πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες, εκπομπές και παιχνίδια! Τέλος, το Chromecast built-in επιτρέπει την αποστολή περιεχομένου από εφαρμογές ψυχαγωγίας από φορητές συσκευές Android και iOS, υπολογιστή Mac ή Windows, ή από υπολογιστή Chromebook.

Epson EH-TW7400
Μία λύση για τους πιο απαιτητικούς! Η απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου είναι εδώ με τον προσιτό οικονομικά, EH-TW7400. Εκπληκτική εικόνα υψηλής ανάλυσης, με υποστήριξη HDR10 και τρομερή φωτεινότητα έγχρωμου και λευκού φωτισμού. Με την υποστήριξη για περιεχόμενο με HDR10, ο λόγος αντίθεσης αυξάνεται και αποδίδεται πολύ μεγαλύτερο εύρος μεταξύ των σκοτεινότερων και των φωτεινότερων σημείων της προβολής. Παράλληλα, τα χρώματα εμπλουτίζονται και οι εικόνες γίνονται ακόμη πιο έντονες και καθηλωτικές! Ο EH-TW7400 θα απογειώσει την εμπειρία του οικιακού κινηματογράφου, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες. Επιπλέον, είναι ιδανικός για σύνδεση με κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, αφού επιτρέπει το gaming σε πολύ υψηλή ανάλυση 4K PRO-UHD, υποστηρίζει HDR περιεχόμενο και παρέχει ένα πολύ ομαλό, τελικό αποτέλεσμα! Όπως και οι υπόλοιποι βιντεοπροβολείς της Epson, ο EH-TW7400 φημίζεται για την αξιοπιστία του και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όσο παρακολουθείτε περιεχόμενο σε αυτόν, αφού η λάμπα του έχει διάρκεια ζωής έως και 5.000 ώρες.

Epson EH-TW7100
Ο EH-TW7100 είναι ένας οικονομικός βιντεοπροβολέας που υποστηρίζει ανάλυση 4K PRO-UHD. Είναι η ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να απολαύσουν περιεχόμενο σε υψηλή ανάλυση στο σαλόνι τους, σε τεράστιο μέγεθος, με προβολή που φτάνει έως 500 ίντσες. Με εξαιρετική απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού στα 3.000 lumen και λόγο αντίθεσης 100.000:1 παρέχει ένα τρομερό οπτικό αποτέλεσμα. Ιδανικός για σύνδεση σε πολλές πηγές περιεχομένου χάρι στις δύο θύρες HDMI, μπορεί να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένος σε κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών και άλλες συσκευές όπως αποκωδικοποιητής ή συσκευή αναπαραγωγής Blu-Ray! Ο TW-7100 μπορεί να προσφέρει άφθονη ψυχαγωγία σε 4Κ ανάλυση, τόσο για τους φίλους των αθλημάτων, όσο και για τους σινεφίλ, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανικός και για gamers, υποστηρίζοντας λειτουργίες όπως frame interpolation. Τέλος, επιτρέπει την εύκολη και ασύρματη αναπαραγωγή ήχου, μέσω Bluetooth!

Epson EH-TW5820
Ο βιντεοπροβολέας EH-TW5820 είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να απολαύσουν ταινίες, αθλητικά και παιχνίδι σε μεγάλη οθόνη στο σπίτι τους. Με ανάλυση Full HD 1080p και υποστήριξη για προβολές έως και 300 ιντσών, ο οικιακός κινηματογράφος ανεβαίνει επίπεδο. Ο EH-TW5820 είναι ιδανικός και για παιχνίδια, με λειτουργίες όπως η Ενίσχυση Λεπτομερειών (Detail Enhancement) και η Παρεμβολή Καρέ (Frame Interpolation). Το τελικό αποτέλεσμα είναι τρομερό, αφού χάρι στη τεχνολογία 3LCD, η παραγόμενη εικόνα είναι φωτεινή και γεμάτη χρώμα. Εκτός από τα παραπάνω, το ενσωματωμένο Android TV™ επιτρέπει άμεση πρόσβαση σε έναν ευρύ κατάλογο εφαρμογών και περιεχομένου, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση σε εξωτερική πηγή. Επίσης, η εγκατάσταση του EH-TW5820 είναι εύκολη υπόθεση, με δυνατότητα ζουμ, αλλά και διόρθωσης keystone, είτε οριζοντίως είτε κατακόρυφα. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του ενσωματωμένου ηχείου, αλλά και σύνδεσης με soundbar, με ηχείο Bluetooth ή ακόμη και ακουστικά με Bluetooth AptX. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*