Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκαν τα Samsung Galaxy Tab S2

Η Samsung παρουσίασε επισήμως τα νέα Galaxy Tab S2, τα οποία ξεφεύγουν από την πιο μακρόστενη οθόνη της προηγούμενης σειράς και έρχονται σε δύο μεγέθη: 9,7 ίντσες και 8 ίντσες. Η αναλογία της οθόνης γίνεται πλέον 4:3 από 16:10 που ήταν πριν, πράγμα που σημαίνει ότι το νέο “κάδρο” είναι πιο βολικό για ανάγνωση αλλά όχι ιδανικό για παρακολούθηση video. Και στα δύο μεγέθη η ανάλυση είναι 2048 x 1536 πάντως. Τα νέα αυτά tablets είναι τα λεπτότερα της Samsung και, όπως φαίνεται, λεπτότερα και από εκείνα της Apple. Το πάχος τους άλλωστε είναι μόλις 5,6 χιλιοστά, έναντι των 6,1 χιλιοστών του iPad. Για να γίνουν τόσο λεπτά, έμεινε λιγότερος χώρος για μπαταρία, έτσι βρίσκουμε χωρητικότητα 5870mAh και 4000mAh στα δύο διαθέσιμα μεγέθη από 7900mAh και 4900mAh που είχαμε στην προηγούμενη γενιά.



Όσο για θέματα ιπποδύναμης, τα tablets χρησιμοποιούν οκταπύρηνους επεξεργαστές που λειτουργούν, ανά τετράδα, σε 1,9GHz και 1,3GHz. 3GB RAM είναι η καλή τους παρέα, ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι είτε 32GB είτε 64GB, με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD χωρητικότητας έως και 128GB. Τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, πάντως και τα δύο μοντέλα θα διατεθούν εντός Αυγούστου και η λογική λέει ότι τιμολογιακά θα κινηθούν στις κατηγορίες των προκατόχων τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*