Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πασχαλινές προσφορές από τη Vodafone

*
Φέτος το Πάσχα, #μαζί_ συνεχίζουμε από το σπίτι και το Vodafone eShop δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Smartphones, Tablets και Αξεσουάρ σε προνομιακές τιμές και ταυτόχρονα να πάρουν δώρο 12GB, αλλά και -20% στο Vodafone Express Repair για ένα χρόνο με κάθε αγορά smartphone. Παράλληλα, όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν Vodafone Smart E9, θα επωφεληθούν επιπλέον, με 1+1 δώρο. Συγκεκριμένα όσοι επισκεφτούν το vodafone.gr, μπορούν να αποκτήσουν και να παραλάβουν δωρεάν, άμεσα και με ασφάλεια στο σπίτι τους τις αγαπημένες τους συσκευές σε μοναδικές τιμές επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία.



Στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν αποκτήσουν και τα αγαπημένα τους  αξεσουάρ, έως και -50%, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία όπως wearables για να μένουν σε φόρμα, true wireless ακουστικά για κρυστάλλινο ήχο, smarthome προϊόντα για να προστατεύσουν το σπίτι τους, αλλά και προϊόντα ήχου για να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική. Οι προσφορές ισχύουν έως 24/04/2020 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά στο https://bit.ly/2xprmdI ή τηλεφωνικά στο 2104276300. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*