Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιο ελαφρύ από iPhone θα είναι το mixed reality headset που ετοιμάζει η Apple

*
H πληροφορία πως η Apple ετοιμάζει ένα mixed reality headset έχει επιβεβαιωθεί από πολλές πλευρές και πλέον έρχονται ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες στη δημοσιότητα. Όπως σημειώνει ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, η συσκευή θα ζυγίζει λιγότερο από 150 γραμμάρια, καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία θέλει να το κάνει όσο πιο άνετο γίνεται για πολύωρη χρήση. Για να υπάρξουν οι σχετικές συγκρίσεις, το Oculus Quest 2 ζυγίζει 503 γραμμάρια, το HoloLens 2 645 γραμμάρια και το Valve Index 809 γραμμάρια. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η συσκευή αναμένεται πλέον μέσα στο 2022, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για μια αποκάλυψή της στο άμεσο μέλλον. Η κωδική ονομασία της συσκευής είναι “N301” και θα υποστηρίζει τεχνολογία eye-tracking και θα φέρει αρκετές κάμερες για να καταγράφει τις κινήσεις στα χέρια του χρήστη. Η τιμή του υπολογίζεται κοντά στα 3000 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*