Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για τα νέα μοντέλα Samsung Galaxy S22 από γνωστό leaker

*
Ο leaker Ice Universe μοιράστηκε με το κοινό ορισμένες πληροφορίες – φήμες για τα επερχόμενα νέα μοντέλα Samsung Galaxy S22. Σύμφωνα με τον ίδιo, τα καινούργια smartphones θα αποτελούν μια μικρή εξέλιξη των προκατόχων τους ως προς την εμφάνισή τους και θα έρχονται σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Το standard Galaxy S22 θα έχει οθόνη 6,01 ιντσών, το Galaxy S22+ οθόνη των 6,55 ιντσών και το Galaxy S22 Ultra οθόνη που θα φτάνει τις 6,81 ίντσες.

Τα τρία μοντέλα θα έχουν ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αλλά το μοντέλο Ultra θα είναι το μόνο με ανάλυση QHD+ και LTPO panel. Στα των καμερών, τα S22 και S22+ θα διαθέτουν βασικό αισθητήρα 50MP 1/1.55 μαζί με 12MP telephoto lens, 12MP ultrawide cam και οπτικό zoom x3. Το S22 Ultra θα διαθέτει βασική κάμερα 108MP μαζί με τρεις βοηθητικούς αισθητήρες 12MP (telephoto με οπτικό zoom x3, periscope με οπτικό zoom x10 και ultrawide snapper). Η μπαταρία των S22 και S22+ θα είναι των 3.800mAh και των 4.000mAh αντίστοιχα, ενώ του S22 Ultra θα είναι των 5.000mAh. Τέλος, αναφέρεται η χρήση του Snapdragon 898.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν - εννοείται - φήμες και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση της Samsung για να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*