Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πόσο ανθεκτικό είναι στα τεστ αντοχής το Samsung Galaxy Note10+; (video)

Ο Youtuber Zack έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τεστ αντοχής για το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Note10+ δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές της συσκευής. Ξεκινώντας από το S-Pen για το οποίο έγιναν γνωστές οι Note συσκευές της Samsung, βλέπουμε ότι συνεχίζει να είναι φτιαγμένο από βαμμένο πλαστικό και όπως είναι αναμενόμενο σπάει όταν δεχτεί λίγη πίεση. Το κινητό διαθέτει γυαλί τεχνολογίας Gorilla Glass 6 και στις δυο επιφάνειές του και η Samsung προσφέρει τη συσκευή με προεγκατεστημένη προστασία οθόνης.

Η προστασία που προσφέρει το Gorilla Glass 6 σε συνδυασμό με τη μεμβράνη φτάνει τα επιπέδα 6 και 7 για γραντζουνιές προσφέροντας μια πολύ καλή ασφάλεια για καθημερινή χρήση. Τέλος στη δοκιμή για λύγισμα είναι φανερό πως η κατασκευή του κινητού είναι εξαιρετική, με το Samsung Galaxy Note 10+ να αντέχει πίεση και από τις δυο πλευρές του χωρίς να αλλοιώνεται το σχήμα του ή να καταστρέφεται η οθόνη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*