Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Δίχως active noise cancelation τα επόμενα AirPods

*
Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, ο διάδοχος των AirPods δεύτερης γενιάς θα έχει in-ear design παρόμοιο με αυτό των AirPods Pro, όμως θα απουσιάζει το active noise cancelation. Νέες πληροφορίες από την ιστοσελίδα The Elec υποστηρίζουν τα παραπάνω και επιπλεον αναφέρουν ότι τα νέα AirPods θα κυκλοφορήσουν το πρώτο μισό του 2021.

Σύμφωνα με industry insiders, τα τρίτης γενιάς AirPods θα έρθουν με το H1 chip της Apple και θα είναι κατά 20% πιο φτηνά σε σχέση με τα υπάρχοντα AirPods Pro, οπότε η τιμή τους θα κινηθεί γύρω στα $200. Οι έλεγχοι ποιότητας αναμένεται να ξεκινήσουν πριν το τέλος του έτους και η παραγωγή στις αρχές του 2021. Φημολογείται ότι θα είναι πιο στρογγυλεμένα και λίγο μικρότερα σε μέγεθος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*