Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $120 οι επίσημες θήκες του Samsung Galaxy Fold

*
Μετά τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Fold και όσο πάμε προς την επίσημη κυκλοφορία του, ήρθε η ώρα να μάθουμε και για τις «τσουχτερές» τιμές των επίσημων θηκών. Όπως φαίνεται λοιπόν, μέσω του βρετανικού MobileFun αποκαλύφθηκαν πληροφορίες για την τιμή των επίσημων cases του foldable smartphone και είναι -όπως αναμενόταν- τσουχτερές. Μία επίσημη θήκη θα κοστίζει $120 και προς το παρόν δεν υπάρχει καν κάποια φωτογραφία της για να δούμε πως θα είναι και πως θα εφαρμόζει στο νέο smartphone. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν έτοιμες για κυκλοφορία και ανεπίσημες θήκες με τις τιμές του να κυμαίνονται από τα $44 έως τα $66. Το Samsung Galaxy Fold θα κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά της Ευρώπης στις 3 Μαϊου, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 26 Απριλίου. Η τιμή του, πάνω από τα €2000.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*