Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή έφτασε το πρόβλημα με το drift στα Joy-Cons

*
Η Ευρωπαϊκή Οργάνωση Προστασία του Καταναλωτή φέρνει το θέμα του drift στα Joy-Cons του Nintendo Switch στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά από πάρα πολλές διαμαρτυρίες καταναλωτών. Η συγκεκριμένη οργάνωση συγκέντρωσε πάνω από 25 χιλιάδες διαμαρτυρίες Ευρωπαίων καταναλωτών για το προϊόν της Nintendo, καταγράφοντας ουσιαστικά το πρόβλημα της κίνησης στα controllers χωρίς την επαφή του παίκτη. Η επιστολή διαμαρτυρίας αναφέρει όλες τις καταστάσεις που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβει και να κάνει περαιτέρω έρευνα στο θέμα, καθώς και την Nintendo να αναλάβει τις ευθύνες της. Ο οργανισμός επιδιώκει την συντονισμένη κινητοποίηση κατά της ιαπωνικής εταιρείας. Μπορείτε να δείτε όλη τη σχετική επιστολή εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Maverick
    • Εδώ που τα λέμε το είχανε ξεφτιλίσει 2 στους πέντε έχουν αυτό το πρόβλημα... Και ο Άγιος φοβερα θέλει μου φαίνεται

*