Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 8 Απριλίου τα αποκαλυπτήρια του Lenovo Legion 2 Pro

*
Πλησιάζει η ώρα για τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Lenovo Legion 2 Pro, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου 2021.

Τα νέα προέρχονται από το gaming branch της Lenovo στο Weibo. Μάλιστα πιστεύεται πως η νέα ναυαρχίδα θα λύσει προβλήματα που άλλοι, ως τώρα, δεν έχουν μπορέσει, υπό την έννοια ότι πολλοί ελπίζουν ότι θα εισάγει λειτουργίες που δεν έχουμε δει ως τώρα σε φορητές συσκευές. Πρόσφατο teaser ανάφερε την ύπαρξη ενός dual-turbo cooling system με δύο ανεμιστήρες σε κάθε συσκευή, κάτι που όντως δεν έχουμε ξαναδεί. Ακόμα, λέγεται ότι η συσκευή θα έρθει με Snapdragon 888 chipset, 16 GB RAM, ταχεία φόρτιση έως 110W μέσω δύο θυρών USB ports και πρωτοποριακό σχεδιασμό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*