Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος για το flash και σε Google Chrome

Δεν είναι νέο πως το Flash χάνει όλο και περισσότερο έδαφος και η Google έρχεται να του δώσει ένα ακόμα γερό χτύπημα. Η εταιρία ανακοίνωσε πως ο Google Chrome θα μπλοκάρει αυτόματα flash content μέχρι τα τέλη του έτους, με το χρήστη να έχει βέβαια την επιλογή για διατήρησή του σε όσα domains επιθυμεί. Θα πρέπει όμως να το κάνει χειροκίνητα. Εξαίρεση (έστω για αρχή) σε αυτό τον κανόνα αποτελούν τα 10 μεγαλύτερα domains παγκοσμίως ώστε να μην ενοχληθούν ιδιαίτερα οι χρήστες από πολλά prompts για αλλαγές. Ανάμεσά τους είναι τα YouTube, Facebook, Yahoo, Twitch, Amazon και άλλα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Ηταν αναμενόμενο! Tanno δεν είναι μόνο θέμα video. Το Flash φτιάχνεις γενικά εφαρμογές Interactive, μπορεί να πάρει animation να φτιάξεις ολόκληρη ιστοσελίδα μονο με αυτό. Το θέμα είναι οτι τα προβλήματα ασφαλείας ηταν τεράστια και επίσης ηταν εξωφρενικά βαρύ, αλλά ως τώρα ηταν ΑΝΑΓΚΑΙΟ γιατί με απλή HTML και Javascript δεν μπορούσες να έχεις ανάλογο αποτέλεσμα. Με την έλευση του CSS3 και της HTML5 πρακτικά το εκτόπισε σε ένα βράδυ. Οτι έχει μείνει στο WEB ακόμη ως flash είναι απλά παλιό περιεχόμενο. Εδώ και 2-3 χρόνια ΚΑΝΕΙΣ σοβαρός web developer δεν ασχολείται με αυτό (εκτός κι αν το απαιτεί ο πελάτης).

    • harriswho
    • Μέχρι μια εποχή ήταν μια αρκετά καινοτόμα τεχνολογία που μπορώ να πω ότι ήταν και safe όσο αφορά θέματα ασφαλείας αλλά δε υπήρξε ποτέ αληθινή εξέλιξη. Κρίμα γιατί είναι μια τεράστια κοινότητα από developers που είχαν και θα έχουν αρκετά μεγάλο ταλέντο και φυσικά ήταν και κύρια η εργασία τους.

*