Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της LG;

*
Η κατρακύλα των πωλήσεων του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της LG είναι πασιφανής, αφού οι προτάσεις της στην αγορά δεν αγγίζουν πλέον ούτε το ένα τοις εκατό των ενεργών συσκευών Android. Ως εκ τούτου, η εταιρία βρίσκεται καιρό τώρα σε συζητήσεις με στόχο την πώληση του εν λόγω τμήματος, δίχως όμως κάποια επίσημη εξέλιξη.

Η κορεάτικη εκδοτική, dongA, έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση. Σε πρόσφατη αναφορά (πηγή της οποίας αποτελεί γνωστός insider του κλάδου) οι διαπραγματεύσεις της LG με τις Vingroup και Volkswagen φαίνεται να έχουν ναυαγήσει ολοσχερώς, ελέω του υπέρογκου ποσού που εκτίμησε η ίδια πως κοστολογείται το τμήμα της. Αυτό αφήνει ανοιχτό μόνο ένα πιθανό ενδεχόμενο — το οριστικό κλείσιμο του.


Για την ακρίβεια, η εταιρία φέρεται να εξετάζει ενδελεχώς το σενάριο αυτό εδώ και αρκετούς μήνες, με την επίσημη αναγγελία στους εργαζομένους να συμβαίνει από στιγμή σε στιγμή (περί των αρχών του Απριλίου). Μεγάλη μερίδα του προσωπικού της δεν θα απολυθεί παραταύτα αλλά θα μεταφερθεί σε άλλα τμήμα της όπως εκείνα των οικιακών συσκευών, της αυτοκίνησης και της πράσινης ενέργειας.
Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο διάδοχος του V60, όσο και το LG Rollable (σύμφωνα πάντα με την dongA) έχουν μπει στον πάγο, επιβεβαιώνοντας έτσι έναν ορμαθό προηγούμενων φημών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • LG και HTC κυριολεκτικα εξαφανιστηκαν...oπως σχεδον και NOKIA-MΟΤΟROLA.Σε android λογισμικο μονο η SAMSUNG επεζησε με τις HUAWEI,XIAOMI να κανουν παρτι.

*