Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα πρώτα Android Wear smartwatches στο Play Store

Στο φετινό συνέδριο Google I/O ανακοινώθηκαν τα πρώτα Android Wear smartwatches και συγκεκριμένα τα Samsung Gear Live, LG G Watch και Motorola Moto 360. Μάλιστα οι wearable συσκευές των Samsung και LG έχουν τοποθετηθεί από τις 25 Ιουνίου στις λίστες του Google Play Store, με το Moto 360 να γίνεται επίσης διαθέσιμο μία μέρα αργότερα.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Samsung Gear Live έρχεται με Super AMOLED οθόνη 1.63 ιντσών, 512MB RAM, 4GB ενσωματωμένη μνήμη και 300mAh μπαταρία. Επίσης θα ενσωματώνει και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Το νέο «έξυπνο» ρολόι της Samsung διατίθεται για προ-αγορά στην τιμή των $199.99, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 7 Ιουλίου.


Σε αντίθεση με την Samsung, η LG έδωσε στη δημοσιότητα τις (τουλάχιστον κυριότερες) τεχνικές προδιαγραφές του δικού της smartwatch, το G Watch. Συγκεκριμένα, το νέο ρολόι έρχεται με οθόνη αφής 1.65 ιντσών (IPS, LCD) με ανάλυση 280 x 280, ενώ είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο IP 67, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ανθεκτικό τόσο στη σκόνη όσο και στο νερό. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, στο εσωτερικό βρίσκουμε έναν Snapdragon 400 χρονισμένο στο 1.2GHz, 512MB RAM, 4GB εσωτερικής μνήμης και 400mAh μπαταρία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή διάθεσης της συσκευής, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο χρωματικές επιλογές: White Gold και Black Titan.



Όσον αφορά στο Moto 360, η Motorola επέλεξε στρογγυλή οθόνη καθώς και αρκετά διαφορετικό σχεδιασμό, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για μία premium συσκευή με το υλικό κατασκευής  να είναι ανοξείδωτο ατσάλι, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές οι τεχνικές προδιαγραφές του νέου smartwatch της Motorola. Επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία, καθώς και τιμή διάθεσης, μπορείτε όμως να πάρετε μία ιδέα μέσα από τον παρακάτω player:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*