Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Epic Games Store "γονατίζει" την μπαταρία ορισμένων laptops

*
Όπως φαίνεται, η χρήση του Epic Games Store μπορεί πολύ εύκολα να "γονατίσει" τη μπαταρία του laptop σας. Αυτό προκύπτει από δημοσίευμα του PC World, που πρόσφατα προέβη σε σχετικές δοκιμές. Έτσι λοιπόν, ακόμα και αν η εφαρμογή του Epic Games Store απλά τρέχει στο παρασκήνιο, σε περίπτωση που ο φορητός υπολογιστής βρίσκεται εκτός πρίζας, πολύ γρήγορα θα χρειαστεί φόρτιση.

Σε μία από τις συσκευές, ένα Surface Pro 7+, η μπαταρία έπεσε κατά 20% ταχύτερα με το Epic Games Store απλά ανοιχτό, ενώ σε ένα Surface Laptop 3, η ίδια διαδικασία έριξε τη μπαταρία κατά 8% πιο γρήγορα. Όταν η Epic Games ρωτήθηκε για το συμβάν, η απάντησή της ήταν ότι εργάζεται προς την κατεύθυνση της μείωσης της ενέργειας που απαιτεί ο launcher της.


Εσείς, έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*