Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Moto G8 Play εμφανίζεται σε online κατάστημα νωρίτερα από την επίσημη ανακοίνωσή του

*
Το Moto G8 Play έκανε μια αιφνιδιαστική εμφάνιση εκτός προγράμματος σε ένα online κατάστημα της Χιλής, παρουσιάζοντας την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών του αλλά και φωτογραφίες με την εμφάνιση του ίδιου του κινητού. Δυστυχώς, τα G8 και G8 Plus παραλείπονται και θα πρέπει να περιμένουμε για να τα δούμε. Στα τεχνικά του Moto G8 Play βλέπουμε ότι περιλαμβάνει μια LCD οθόνη με πάνελ IPS στις 6.2” ίντσες και ενώ η ανάλυση δεν αναφέρεται, οι φήμες μιλάνε για 720p. Η μνήμη του είναι στα 2GB RAM με 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ περιλαμβάνει υποδοχή για microSD κάρτες χωρητικότητας μέχρι και τα 512GB. Στα του επεξεργαστή συναντάμε τον MediaTek Helio P70 που απαρτίζεται από τέσσερις πυρήνες A73 και τέσσερις Α53 στην κλασσική big.LITTLE διάταξη. Η κάρτα γραφικών του είναι μια κλασσική για την κατηγορία Mali G72 MP3 και ένας επιπλέον επιταχυντής NPU.

Το Moto G8 Play έρχεται με τριπλή κάμερα στην πίσω μεριά του, με την κεντρική να είναι ανάλυσης 13MP, μια κάμερα 117 μοιρών για ultra wide φωτογραφίες και μια κάμερα βάθους. Ενδεχομένως τα χαρακτηριστκά της ανάρτησης να είναι λάθος μιας και οι φήμες ήθελαν το G8 να έρχεται με κεντρική κάμερα στα 48MP και την ultra wide στα 16MP ίσως όμως οι φήμες να απευθύνονται στα μεγαλύτερα αδέλφια του κινητού. Η μπροστινή κάμερα τοποθετείται στα 8MP. Τέλος το κινητό διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4,000mAh με την φόρτιση να γίνεται μέσω υποδοχής USB-C. Επιπλέον, υπάρχει υποδοχή ακουστικών στα 3.5mm και σαρωτής αποτυπώματος στην πίσω μεριά με το παραδοσιακό σήμα της Motorola να κοσμεί το σημείο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*