Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για κυκλοφορία των Samsung Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip 2 τον Ιούλιο

*
Φήμες μιλούν για κυκλοφορία των Samsung Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 2 τον Ιούλιο. Με την κυκλοφορία της σειράς Galaxy S21 η Samsung μετέφερε ολόκληρο το πρόγραμμα κυκλοφοριών της ένα μήνα νωρίτερα, πληροφορία που στηρίζει το TheElec της Νότιας Κορέας λέγοντας πως τα δύο νέα smartphones της εταιρείας (Z Fold3 και Z Flip2) θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα μέσα στο έτος σε σχέση με τους προκατόχους τους που διατέθηκαν στην αγορά το 2020.

Οι νέες αναφορές επιβεβαιώνουν τις φήμες σχετικά με LTPO screens με under-display cameras και υποστήριξη S-pen. Η μπαταρία του Z Fold 3 λέγεται πως θα είναι 4.380mAh (του Z Fold 2 ήταν 4.500mAh). Η μικρότερη μπαταρία αναμένεται να δώσει χώρο για ένα λεπτότερο design στη συσκευή. Άλλες φήμες σχετικά με την οθόνη του αναφέρουν μέγεθος 7,55 ιντσών (το Z Fold2 είχε οθόνη με 7,6 ίντσες).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*