Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες πως η Apple ετοιμάζει ένα rugged Apple Watch για πιο «σκληρή» χρήση

*
Μια νέα φήμη θέλει την Apple να ετοιμάζει ένα rugged Apple Watch, στο πλαίσιο μιας νέας ειδικής έκδοσης για το δημοφιλές smartwatch της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του Bloomberg, η εταιρεία του Κουπερτίνο ετοιμάζεται να το ρίξει στην αγορά στα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022 και θα έχει στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων αναζητούν ένα πιο ανθεκτικό «έξυπνο» ρολόι με έξτρα προστασία για όλα τα τμήματά του. Η Apple σκοπεύει να «πιάσει» όσους αθλούνται περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους και ίσως ασχολούνται και με τα extreme sports, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν θα ρίσκαραν να φορέσουν μια απλή έκδοση του Apple Watch. Μένει να δούμε αν και πότε θα επιβεβαιωθούν βέβαια αυτές οι φήμες που θέλουν και το νέο μοντέλο να κυκλοφορήσει με την ονομασία Explorer Edition.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*