Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: To Xiaomi Mi 12 θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου

*
Στις 30 Νοεμβρίου, η Qualcomm θα αποκαλύψει το επόμενο chipset για smartphone-ναυαρχίδες. Όσο κοντεύουμε στην ημερομηνία ανακοίνωσης, οι φήμες γύρω απο τους διαδόχους των πιο δημοφιλών τηλεφώνων οργιάζουν. Μια απο αυτές, είναι και η πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης του Xiaomi 12. Σύμφωνα με διαρροές απο την Κίνα, η ημερομηνία αυτή θα είναι 12 Δεκεμβρίου. Ο λόγος; Τα πολλά… δωδεκάρια στην ημερομηνία. 12/12 θα ανακοινωθεί το Xiaomi Mi 12. Επιπλέον, οι ίδιες φήμες θέλουν τη Xiaomi να μήν ανακοινώνει το Xiaomi Mi 12X μαζί με το βασικό μοντέλο της σειράς.

H επερχόμενη ναυαρχίδα της σειράς λέγεται πως θα έχει curved οθόνη, με μια τρύπα στη μέση πάνω για την μπροστινή κάμερα, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 1440p ανάλυση οθόνης, dual speakers και τριπλό φακό 50 megapixel για την πίσω κάμερα, είτε απο τη Samsung, είτε απο τη Sony. Επίσης θα υποστηρίζει fast charging στα 120W. Θα τρέχει MIUI 13 απο την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*