Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία για πιθανή αφαίρεση του audio jack στο iPhone 7

Γνωρίζετε ότι η Apple έχει την τάση να κρατά τα τηλέφωνά της, όσο το δυνατόν πιο λεπτά. Επιπλέον, πιθανώς να γνωρίζετε ότι ένα τελευταίο εμπόδιο που είχε να αντιμετωπίσει ήταν το 3.5 χιλιοστών jack το οποίο κρατούσε το πάχος σε ένα ελάχιστο όριο. Μάθετε λοιπόν, ότι σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες από τη γραμμή παραγωγής των iPhone 7, το νέο τηλέφωνο της Apple δεν θα έχει κλασσική θύρα ακουστικών. Σε τέτοια περίπτωση, ο ήχος θα πρέπει να μεταφέρεται στα ακουστικά, είτε από την θύρα Lightning ή ασύρματα.



Αν και στην αγορά υπάρχουν αρκετά μοντέλα ασύρματων ακουστικών με Bluetooth, υπάρχουν σαφώς λιγότερα που υποστηρίζουν τη θύρα Lightning. Σίγουρα πάντως, αν όντως επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη φήμη, θα υπάρχουν αρκετοί παραπονεμένοι χρήστες που θα αναγκαστούν να αλλάξουν, πιθανώς και ακριβοπληρωμένα, ακουστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*