Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

COSMOTE TV Over The Top Android TV Box Video Review

*
Η νέα Over The Top πλατφόρμα της COSMOTE TV είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμη για τους νέους συνδρομητές. Η εταιρεία μάς έστειλε το Android TV Boxμ μέσω του οποίου παίζει στηn τηλεόραση και ο Δημήτρης Καρέτσος τη δοκιμάζει εκτενώς. Δείτε περισσότερα για το τι φέρνει η COSMOTE TV με τη σχετική πλατφόρμα και το σχετικό hardware, μέσα από το παρακάτω video review μας. Υπενθυμίζεται πως μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το θέμα στο άρθρο μας για το COSMOTE TV Over The Top platform.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RiderSoMysterious
    • Το ξανασκέφτηκαν για το μπλοκάρισμα εφαρμογών όπως το Netflix; Ελπίζω όχι μέχρι νεωτέρας.
      Περιμένουμε να γίνει διαθέσιμο στους παλιούς συνδρομητές. Και κάτι άλλο. Μιας και πουλάνε πακέτα data για unlimited streaming και τώρα βγάλανε και δικό τους Android TV box, αφήστε μας να τα συνδυάσουμε για να μην στραβωνόμαστε στην οθόνη του κινητού τα καλοκαίρια.

*