Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xiaomi 13T Pro Review

*
Το Xiaomi 13T Pro είναι τεράστια αναβάθμιση έναντι του Xiaomi 12T Pro, έχοντας κάμερες με τη σφραγίδα της Leica, προστασία IP68 και άπλετο αποθηκευτικό χώρο 512GB στη μοναδική έκδοση που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Η Xiaomi έχει κάνει εδώ και τρια χρόνια μεγάλα βήματα όσον αφορά στα smartphone της στο ανώτερο τμήμα της αγοράς, με το φετινό βήμα να είναι ένα από τα μεγαλύτερα, καθώς ξεκίνησε η συνεργασία της εταιρείας με τη Leica στο τομέα της κάμερα. Η αρχή έγινε με το Xiaomi 12 Ultra (το οποίο δεν ήρθε στην Ευρώπη), συνεχίστηκε με τα Xiaomi 13/Xiaomi 13 Pro και πλέον φτάνει η ώρα της σειράς T να επωφεληθεί από αυτή τη συνεργασία. Δυο συσκευές κυκλοφορούν αυτές τις μέρες, το απλό Xiaomi 13T και το Xiaomi 13T Pro που έχουμε στα χέρια για και παρουσιάζουμε. Να σημειώσουμε πως αυτές οι δυο συσκευές είναι και οι πρώτες που η Xiaomi υπόσχεται 4 χρόνια αναβαθμίσεις λειτουργικού (Android) και 5 χρόνια αναβαθμίσεις security.




Το Xiaomi 13Τ Pro κυκλοφορεί σε μια έκδοση, 12GB/512GB στα €899, τιμή χαμηλότερη κατά €500 από αυτή που κυκλοφόρησε το Xiaomi 13 Pro (με 256GB χώρου!). Η τιμή είναι πραγματικά αρκετά ελκυστική, ειδικά για τα 512GB χώρου που διαθέτει η συσκευή, αλλά βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι τα χρήματα είναι αρκετά.   Δυο χρώματα έρχονται στην Ελλάδα, το μαύρο με τη γυάλινη πλάτη και το γαλάζιο με τη πλάτη από οικολογικό δέρμα το οποίο έχουμε εδώ και περίπου 2 εβδομάδες. Το Xiaomi 13Τ Pro έρχεται σε μια μεγάλη συσκευασία μέσα στην οποία βρίσκουμε την ίδια τη συσκευή, μια διάφανη προστατευτική θήκη, ένα εργαλείο για να ανοίξουμε τη θύρα υποδοχής SIM και ένα γρήγορο φορτιστή 120Watt παρέα με το σχετικό καλώδιο USB Type-C. Παίρνοντας τη συσκευή στο χέρι, αντιλαμβάνεται μια πραγματικά ξεχωριστή αίσθηση, κυρίως χάρη στη ξεχωριστή πλάτη από δερματίνη.



Το τηλέφωνο «κλειδώνει» άνετα στο χέρι χάρη και στις λογικές διαστάσεις και βάρος, με τη πλάτη να κολλάει στη παλάμη, ενώ ταυτόχρονα δε μαζεύει και δαχτυλιές. Στη πλάτη είναι και το τριπλό σύστημα καμερών Leica με το Led flash, τοποθετημένο σε ένα τετράγωνο bump στο πάνω αριστερό μέρος της. Για τις κάμερες θα μιλήσουμε παρακάτω. Αν και η οθόνη είναι μεγάλη στις 6,67’’, το τηλέφωνο είναι άνετο στη χρήση. Το πλαίσιο έχει γαλάζιο, μεταλλικό χρώμα. Στη δεξιά πλευρά βρίσκουμε το power κα τα volume control πλήκτρα. Στο κάτω μέρος είναι η USB Type-C (δυστυχώς, για ακόμα μια φορά αυτή είναι USB 2.0) παρέα με τη μια έξοδο ήχου, το ένα μικρόφωνο και το tray για τη τοποθέτηση έως 2 καρτών nano SIM.



Στο πάνω μέρος βρίσκονται δύο μικρόφωνα και μια IrDA ενώ στα όρια της οθόνης, δίπλα στο πλαίσιο έχουμε το ακουστικό, το οποίο λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν δεύτερο ηχείο. Προφανώς και έχουμε στερεοφωνικό ήχο, ο οποίας είναι σε γενικές γραμμές δυνατός, με καλά μπάσα, αλλά είναι ο ήχος δεν είναι ισορροπημένος μεταξύ των δυο καναλιών, με το κάτω ηχείο να παίζει σαφώς δυνατότερα. Το σύστημα ήχου έχει πάρει πιστοποίηση Dolby Atmos και το λειτουργικό προσφέρει σχετικές δυνατότητες παραμετροποίησης του ήχου.



Όπως είπαμε, η οθόνη έχει διαγώνιο 6,67’’ και είναι ένα εξαιρετικό Amoled Panel υψηλής ανάλυσης το οποίο τρέχει έως τα 144Hz, λειτουργώντας σε συγκεκριμένες ενδιάμεσες τιμές, ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχει. Η οθόνη είναι επίπεδη με τα bezel της να είναι μικρά μεν, αλλά όχι τα μικρότερα. Μέσα στην οθόνη υπάρχει ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος τοποθετημένος αρκετά χαμηλά είναι η αλήθεια, ο οποίος ξεκλειδώνει γρήγορα και άνετα τη συσκευή, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και για να πάρει τους παλμούς του χρήστη. Η ίδια η οθόνη καλύπτεται από γυαλί Gorilla Glass Victus, πάνω από το οποίο υπάρχει ζελατίνα προστασίας και η φωτεινότητά της είναι εξαιρετικά υψηλή (σύμφωνα με τη Xiaomi φτάνει στα 2600nits). Εμείς μετρήσαμε γύρω στα 470 nits με ρύθμιση max brightness, με την οθόνη να φτάνει στα 1072 nits με το auto brightness σε συνθήκες υψηλού περιβάλλοντος φωτισμού αλλά και σε HDR περιεχόμενοι. Μπορεί να μην είδαμε τα 2600nits (δε ξέρουμε τις συνθήκες στις οποίες η Xiaomi ισχυρίζεται ότι τα φτάνει), στη πράξη όμως αυτό που θα πάρει ο χρήστης είναι μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη στην οποία μπορεί άνετα να βλέπει και κάτω από το φως του ήλιου. Καθώς έχουμε Amoled panel, υποστηρίζεται πλήρως always on οθόνη, με το νέο MIUI 14 (πάνω από Android 13) να προσφέρει αρκετές επιλογές για τη ρύθμιση της συγκεκριμένης λειτουργίας. Αρκετές είναι και οι επιλογές για τη ρύθμιση των χρωμάτων με το panel να είναι 12bit. Η ρύθμιση Original μας έδωσε ένα τέλειο DeltaE της τάξης της 1,5 μονάδας, τιμή που πρακτικά σημαίνει άριστα χρώματα. Το Vivid τείνει προς το μπλέ (με DeltaE 3.6).  Επιπλέον, η οθόνη υποστηρίζει τόσο HDR10+ όσο και Dolby Vision, με το Youtube να εμφανίζει κανονικά το HDR περιεχόμενο και το Netflix να «βλέπει» τη πιστοποίηση Dolby Vision, αναπαράγοντας αντίστοιχα το συμβατό περιεχόμενο.


Χρωματική απόδοση στο Original (αριστέρα) και Vivid (δεξιά).

Όσον αφορά στα παιχνίδια πάλι, όταν έχουμε τίτλους που υποστηρίζουν υψηλό frame rate, αυτό ενεργοποιείται. Δοκιμάσαμε πλήθος τέτοιων παιχνιδιών και όλα έπαιξαν στα 120fps, αλλά δεν είδαμε ποτέ τα 144Hz και τα αντίστοιχα fps.  Γενικότερα το gaming είναι μια χρήση που θα εκτιμήσουν όλοι όσοι το αποκτήσουν. Όσα παιχνίδια δοκιμάσαμε παίζουν άνετα, ακόμα και το Genshin Impact (max ρυθμίσεις, 60fps). Κάτι άλλο που δοκιμάσαμε στη συσκευή είναι οι διάφοροι emulators που κυκλοφορούν για παιχνιδομηχανές όπως το PS2. Και εδώ το Xiaomi 13T Pro τα καταφέρνει εξαιρετικά. Ο Dimensity 9200+ που ενσωματώνει είναι ένα πραγματικά γρήγορος επεξεργαστής με γρήγορο GPU, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να παίζουμε άνετα το God of War 2 του PS2 στον Aether SX2 σε 1080p ανάλυση (3x της βασικής), χωρίς μάλιστα να παρατηρούμε καθόλου throttling ακόμα και μετά από αρκετή ώρα gaming.



Τα παιχνίδια του Android παίζουν άνετα χωρίς throttling. Για παράδειγμα, στο Diablo Immortals μπορεί κανείς να παίξει και με Ultra settings στα 60fps και η θερμοκρασία του SoC δε ξεπερνά του 38-39 βαθμούς. Γενικότερα η Xiaomi φαίνεται πως έχει αφήσει τον Dimensity να ανεβάζει σχετικά υψηλά τις θερμοκρασίες του, καθώς είδαμε ακόμα και 51 βαθμούς (σε back-2-back runs του Wild Life Extreme Stress Test). Στο πρώτο πέρασμα είχαμε ελάχιστο throttling, καθώς μετά τη πρώτη λούπα (3372 πόντους), οι υπόλοιπες 19 είχαν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 49 βαθμούς. Στο δεύτερο run όμως όπου το SoC ξεκίνησε από τους 48 βαθμούς, το throttling ήταν έντονο (stability 66.9%). Αυτό βέβαια είναι ένα extreme test καθώς δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να φορτώνει τη GPU για 40 λεπτά στο 100%.


Τα αποτελέσματα του 3D Mark Wild Life Extreme Stress Test στο πρώτο 20λεπτο (αριστερά) και τρέχοντάς το αμέσως για 20 λεπτά ακόμα (δεξιά).

Από εκεί και πέρα οι επιδόσεις που προσφέρει το Xiaomi 13T Pro είναι άριστες. Οι εναλλαγές μεταξύ εφαρμογών δε καθυστερούν καθόλου και γενικά η εμπειρία χρήσης είναι εξαιρετική.  Γενικότερα, στο τομέα των επιδόσεων, είτε έχουμε να κάνουμε με τη τυπική καθημερινή χρήση της συσκευής είτε με το gaming, το Xiaomi 13Τ Pro είναι μια πραγματικά άριστη επιλογή. Τα 12Gb μνήμης LPDDR5x είναι μια χαρά ποσότητα ενώ τα 512GB αποθηκευτικού χώρου USF 4 είναι παραπάνω από αρκετά. Από εκεί και πέρα, το τηλέφωνο είναι συμβατό με 5G δίκτυα και υποστηρίζει το WiFi7, φυσικά διαθέτει NFC ενώ έχει λάβει και πιστοποίηση IP68. Όσον αφορά τώρα στην αυτονομία του, μπορεί να περιμένει κανείς άνετα μια μέρα χρήσης ενώ αστραπιαία είναι και η φόρτιση χάρη στο φορτιστή των 120Watt που συνοδεύει τη συσκευή. Για να γεμίσει από εντελώς άδειο στο 100% θέλει περίπου 20 λεπτά, ενώ χρειάζεται ελάχιστα λεπτά για να φτάσει στο 40-50%, πάλι από άδειο. Κάτι ακόμα σημαντικό για το συγκεκριμένο φορτιστή είναι ότι μπορεί να φορτίσει και άλλες συσκευές όπως πχ laptop ή κάποια φορητή gaming κονσόλα (Nintendo Switch, Steamdeck, ASUS Rog Ally). Έτσι, όσοι ταξιδεύουν με πολλές συσκευές, δε χρειάζονται άλλο φορτιστή μαζί τους. Ωστόσο, η συσκευή δε προσφέρει ασύρματη φόρτιση.



Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για το τριπλό σύστημα καμερών το οποίο έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Leica. Έτσι, όλες οι φακοί ονομάζονται Leica VARIO-SUMMICRON. Και εδώ έχουμε βασικό αισθητήρα από τη Sony, αλλά ο IMX989 1’’ έχει αντικατασταθεί από τον IMX 707, ο οποίος είναι μικρότερος μέν αλλά αρκετά μεγάλος δε στο 1/1,28’’ ο οποίος είναι τοποθετημένος πίσω από ένα φακό 7P με f/1.9. Ο αισθητήρας υποστηρίζει auto focus ενώ έχει και οπτική σταθεροποίηση (HyperOIS το ονομάζει η Xiaomi). Η telephoto κάμερα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα 50MP, προσφέρει οπτικό zoom 2x και έχει auto focus αλλά όχι οπτική σταθεροποίηση. Τέλος, έχουμε και έναν ultrawide χωρίς AF στα 12MP. Μπροστά υπάρχει μια selfie κάμερα των 20MP, χωρίς autofocus.


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x


Πριν αρχίσει κανείς να βγάζει φωτογραφίες, καλείται να επιλέξει ποιο χρωματικό προφίλ της Leica θα χρησιμοποιήσει, το Vibrant που δίνει περισσότερο ζωντανά χρώματα ή το Authentic που προσπαθεί να δώσει χρώματα που ταιριάζουν με το αυθεντικό προφίλ της Leica. Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο, είναι απλά τι προτιμά ο καθένας. Ο υπογράφων προτιμά το Authentic αλλά οι περισσότεροι άλλοι που ρωτήσαμε προτιμούν το Vibrant.


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x

Κεντρικό ρόλο παίζει προφανώς ο IMX707 των 50Mpixel ο οποίος, μέσω pixel bining 4:1, δίνει φωτογραφίες στα 12,5Mpixel. Μπορεί κανείς αν θέλει, να τραβήξει στα 50Mpixel.  Αυτός κάνει καλή δουλειά, προσφέροντας ζωντανά χρώματα και αρκετή λεπτομέρεια. Την ημέρα, δεν θα απογοητευτεί κανείς με το αποτέλεσμα. Γενικότερα, οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικές.


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x


Ωραία χρώματα, τρομερή λεπτομέρεια, μηδενικός θόρυβος, μεγάλο δυναμικό εύρος. Όταν ο φωτισμός πέφτει, η κάμερα εξακολουθεί να τα καταφέρνει πολύ καλά ακόμα και χωρίς Night Mode, το οποίο σε δύσκολες συνθήκες ενεργοποιείται αυτόματα εφόσον είναι ενεργή η ρύθμιση. Μπορεί κανείς να επιλέξει το ειδικό Night Mode το οποίο χρησιμοποιεί και κάποιου τύπου HDR για να δώσει μεγαλύτερο δυναμικό εύρος, αλλά η αλήθεια είναι πως δε χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσουμε.


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x

Ο ultrawide δεν εντυπωσιάζει. Μπορεί να βγάλει ενδιαφέρουσες λήψεις, αλλά είναι σίγουρα ο αισθητήρας με τη χειρότερη απόδοση από τους τρεις. Τις περισσότερες φορές οι λήψεις με αυτόν έχουν διαφορετικό white balance σε σχέση με τους άλλους δυο. Θόρυβος δεν υπάρχει αλλά το δυναμικό του εύρος είναι σχετικά περιορισμένο. Το βράδυ δυσκολεύεται περισσότερο από όλους αλλά μπορεί να βγάλει συμπαθητικές φωτογραφίες με το Night Mode.


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x

Όσον αφορά στο telephoto, όπως είπαμε έχει οπτικό zoom 2x, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Μάλιστα, υπάρχει στο software ενεργοποιημένη επιλογή που αφήνει το σύστημα να επιλέξει αν θα χρησιμοποιήσει αυτόν ή το βασικό για τις telephoto λήψεις. Όταν ο φωτισμός πέφτει, το τηλέφωνο επιλέγει σχεδόν πάντα το βασικό φακό τόσο για τις 2x λήψεις όσο και για το βίντεο! Εμείς απενεργοποιήσαμε την επιλογή αυτή ώστε να χρησιμοποιείται πάντα η telephoto κάμερα. Το πρώτο που παρατηρήσαμε είναι ότι η συγκεκριμένη κάμερα δε μπορεί να εστιάσει σε αποστάσεις πιο κοντά από 30-40 εκατοστά με τη Xiaomi προφανώς να έχει επιλέξει αυτή τη ρύθμιση με τη λογική ότι είναι ένας portrait φακός. Στη πράξη, προσφέρει αρκετή λεπτομέρεια, καλό δυναμικό εύρος ενώ και ο θόρυβος είναι ελεγχόμενος.


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x

Υποστηρίζεται portrait mode, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο από το κύριο φακό (στο full body mode) όσο κυρίως με το telephoto, προσφέροντας καλό διαχωρισμό. Στο portrait mode όμως έχουμε και τρεις Pro Lenses όπως τις αναφέρει το software, τρεις επιλογές που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Leica: Documentary στα 35mm (με crop από το βασικό αισθητήρα), Swirly Bokeh στα 50mm και soft focus στα 90mm (από το telephoto), ενώ σε κάθε περίπτωση μπορούμε να διαλέξουμε το f stop που θα εξομειώσει το τηλέφωνο. Το αποτέλεσμα που πετυχαίνουν είναι κάτι διαφορετικό, ενώ μάλιστα τα metadata που αποθηκεύονται στις λήψεις αντιστοιχούν στα αντίστοιχα focal length/aperture.


Ultra Wide Vs Main Vs Telephoto 2x

Όσον αφορά τώρα στο video, μπορεί κανείς να τραβήξει σε 4K60 με το βασικό και το telephoto και 4K30 με όλους τους φακούς έχοντας τη δυνατότητα για εναλλαγή τους κατά τη διάρκεια της λήψης βίντεο. Ο ήχος στα βίντεο είναι στα 256kbps ενώ το bitrate είναι πάντα 50MBps. Πάντως, θα θέλαμε το software να έχει κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο, πλήκτρα 1x, 2x και 0.6x για να αλλάζουμε on the fly από τον ένα στον άλλο χωρίς να σέρνουμε το δάχτυλό μας στη μπάρα, περνώντας σε digital zoom μέχρι να φτάσουμε στη native ανάλυση. Το βίντεο είναι πραγματικά καλό με το βασικό φακό, με τη telephoto να έρχεται δεύτερο και της ultrawide να κάνει απλά τη δουλειά του. Με τη βασική κάμερα μπορούμε να γράψουμε βίντεο 8K αλλά μόνο στα 24fps το οποίο είναι με crop και με ηλεκτρονική σταθεροποίηση. Ωστόσο, στο Pro mode μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε και να γράψουμε και σε 8K24 όπου πάλι υπάρχει crop, αλλά μικρότερο. Στο Pro mode μπορούμε να γράψουμε σε Log που το bitrate είναι 80Mbps) μόνο με το βασικό φακό και σε αναλύσεις έως 4K30. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα να περάσουμε και Luts σε cube αρχεία για να δούμε πως θα φαίνεται το Log video με το εκάστοτε Lut, αν και το βίντεο γράφεται πάντα με τα χρώματα «ξεπλυμένα» ώστε να μπορούμε στο post να το κάνουμε όπως θέλουμε. Είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή αν και αφορά σαφώς λιγότερο κόσμο.


4Κ60 βίντεο με το βασικό φακό

Από εκεί και πέρα έχουμε πλήθος από επιλογές. Σε ρύθμιση έως 4K30, υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης της ρύθμισης motion tracking focus για όλες τις κάμερες, μέσω της οποίας το software αντιλαμβάνεται ανθρώπους και ζώα και προσπαθεί να διατηρήσει την εστίαση σε αυτά είτε αυτόματα, είτε επιλέγοντάς πάνω στην οθόνη. Κάτι ακόμα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι μπορεί κανείς να γράψει βίντεο HDR10+ και HLG (μόνο με τη κύρια κάμερα και σε 4K30). Έχουμε επίσης slow motion στα 960fps σε ανάλυση 1080p με το βασικό φακό. Υπάρχει δυνατότητα για portrait βίντεο με τη βασική ή με τη selfie κάμερα σε 1080p30, το οποίο καταφέρνει να πετύχει ωραίο διαχωρισμό ακόμα και με το εντονότερο bokeh εφέ.


1080p30 βίντεο με τη selfiecam (HDR mode)

Η selfie κάμερα των 20Mp είναι καλή αν και χωρίς autofocus. Βγάζει όμορφες φωτογραφίες με αρκετά καλό portrait mode, ενώ υποστηρίζει και Nightmode. Στο τομέα του βίντεο υποστηρίζει μόνο 1080p/30 fps με το αποτέλεσμα να είναι συμπαθητικό μεν, αλλά πραγματικά πρέπει κάπου να σταματήσει η Xiaomi να προσφέρει μόνο 1080p30 βίντεο στη selfie κάμερα.


Selfie χωρίς/με portrait mode

Κάπου εδώ φτάνουμε στο τέλος του review μας για το Xiaomi 13T Pro. Ένα τηλέφωνο το οποίο είναι σημαντική αναβάθμιση έναντι του Xiaomi 12T Pro. Καλύτερες κάμερα με την υπογραφή της Leica, φωτεινότερη οθόνη και πιστοποίηση IP68 είναι τα βασικά σημεία στα οποία έχει αναβαθμιστεί, χωρίς να υποτιμάμε τo ισχυρό SoC αλλά και το τεράστιο αποθηκευτικό χώρο. Με την επίσημη τιμή διάθεσής του να είναι η ίδια με αυτή που αρχικά κυκλοφόρησε το Xiaomi 12T Pro, αν μη τι άλλο το νέο Xiaomi 13T Pro φαίνεται αρκετά ελκυστικό.



Πανέμορφη σχεδίαση, ειδικά η vegan leather μπλε πλάτη, μεγάλη οθόνη που αγγίζει τη κορυφή, εξαιρετικές επιδόσεις, δυνατός –αν και όχι ισορροπημένος- στερεοφωνικός ήχος, ταχύτατη φόρτιση και ένα σύστημα καμερών που μας άφησε καλές εντυπώσεις Από την άλλη, η έλλειψη USB 3.0 με έξοδο εικόνας και η μη δυνατότητα λήψης 4K βίντεο με τη μπροστινή κάμερα είναι μόνιμά μας παράπονα που κάποια στιγμή η Xiaomi πρέπει να φροντίσει να μην υπάρχουν. 
BEST BUY

9

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
ΘΕΤΙΚΑ
  • Εξαιρετική οθόνη
  • Γρήγορη φόρτιση
  • Μπόλικη μνήμη και αποθηκευτικός χώρος
  • Η βασική κάμερα τα καταφέρνει εξαιρετικά
  • Το Log video μπορεί να δώσει εντυπωσιακό αποτέλεσμα εφόσον κάποιος το "φτιάξει" με Luts σε εφαρμογή video editing στον υπολογιστή ή και στο ίδιο το τηλέφωνο.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Βίντεο 1080p στα 30fps για τη selfie κάμερα...
  • Για να μεταφέρεις βίντεο και φωτογραφίες από τα 512GB του αποθηκευτικού χώρου στο PC με καλώδιο χρειάζεται... πολύ ώρα λόγω του USB 2.0 interface που έχει η Type-C θύρα.
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*