Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής θεωρεί πως το επόμενο iPad Pro θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση

*
Ο αναλυτής του Bloomberg, Mark Gurman περιμένει μεγάλες αλλαγές από την επόμενη γενιά iPad το 2022. Σύμφωνα με τον ίδιο η εταιρεία ετοιμάζει παρόμοιες αναβαθμίσεις με τα φετινά μοντέλα – η 9η γενιά iPad ενισχύθηκε με τον επεξεργαστή A13 Bionic (η προηγούμενη διέθετε τον A12). Κοιτάζοντας στη 10η γενιά φημολογείται πως το βασικό iPad θα φέρει σχεδιασμό τύπου iPad Air και θα εξακολουθεί να διαθέτει οθόνη LCD (πιθανόν όχι Mini-LED) σε αντίθεση με αναφορές που ήθελαν να κυκλοφορεί με OLED.

Το τελευταίο iPad Air φέρει επεξεργαστή A14, ενώ το νεότερο iPad Mini έχει τον επεξεργαστή A15 μαζί με μια ultra-wide selfie camera για το χαρακτηριστικό Center Stage. Ο Gurman πιστεύει πως το επόμενο iPad Air θα φτάσει τα χαρακτηριστικά του iPad Mini και άρα θα διαθέτει τις σχετικές αναβαθμίσεις σε επεξεργαστή (A15 ή A16) και selfie camera.

Ο Gurman μίλησε και για το επόμενο iPad Pro λέγοντας πως βλέπει ισχυρή πιθανότητα κυκλοφορίας του με οθόνη OLED με μεγαλύτερη φωτεινότητα (κάτι που αναμένεται και από το επόμενο MacBook Pro). Ανέφερε μάλιστα το γεγονός ότι η Apple εξερευνά τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης της συσκευής ώστε να γεμίζει η μπαταρία της όταν βρίσκεται εκτός βάσης ή dock – πληκτρολογίου.
Εννοείται πως όλα τα παραπάνω αντιμετωπίζονται ως θεωρίες και φήμες έως ότου αποκαλυφθούν τα νέα μοντέλα iPad από την ίδια την Apple.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*