Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημη θήκη Overwatch για το Nintendo Switch ίσως μαρτυρά την κυκλοφορία

*
Μια νέα καταχώρηση στο Amazon που αφορά θήκες μεταφοράς του Nintendo Switch με θέμα το Overwatch έχει ξεκινήσει τις υποψίες ότι το πετυχημένο hero shooter της Blizzard έρχεται και στην κονσόλα της Nintendo. Οι φήμες βασίζονται στο γεγονός ότι Nintendo και Blizzard έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για την μεταφορά του Diablo III: Eternal Collection στο Switch και από το γεγονός ότι το προϊόν της καταχώρησης προέρχεται από την PowerA, η οποία είναι γνωστή για τα αξεσουάρ της, αλλά και πως η συγκεκριμένη θήκη έχει επίσημη άδεια από την Nintendo αλλά και την Blizzard.

Τέλος, ύποπτο είναι το γεγονός πως μετά την δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης καταχώρησης στο Amazon αυτή γρήγορη εξαφανίστηκε. Φυσικά τίποτα δεν είναι επίσημο, αναμένουμε ενδεχομένως ανακοίνωση μέσω κάποιου Nintendo Direct στους επόμενους μήνες, όπως πάντα για οτιδήποτε νεότερο, θα σας κρατάμε ενήμερους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*