Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft @ GC 2015: Από το Happy Wars στο Halo Wars

*
Με ελαφρώς ανθρακούχο νερό τελείωσε η πρώτη μέρα στο ξενοδοχείο μας, ύστερα από πολλές ώρες στον πανέμορφο χώρο που έπιασε η Microsoft για να μας παρουσιάσει τα επόμενά της βήματα σχετικά με το Xbox One αλλά και τα Windows 10. Μπορείτε μεν να βρείτε όλες τις ανακοινώσεις, έστω ως παραπομπές σε μεμονωμένες ειδήσεις, ακριβώς εδώ, ωστόσο το παρόν άρθρο θα επιχειρήσει, ως συνήθως, να ομαδοποιήσει κάποια πράγματα και να μεταφέρει την αίσθηση ενός παρευρισκόμενου στην όλη διαδικασία. Μπορεί να είδατε το Media Briefing, σίγουρα όμως δεν είδατε το Xbox Showcase, το τρίωρο δηλαδή επίδειξης τίτλων, με live demo ή και hands-on, δεν είδατε τον Koji Igarashi να κόβει βόλτες με μαστίγιο, ούτε είχατε τη μυρωδιά από άπειρα λουκάνικα να σας καλούν, ως άλλες σειρήνες, μακριά από τα preview builds. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Το key art στις μακέτες της παρουσίασης ήταν έδαφος που σπάει πίσω από το λογότυπο του Xbox. Τι έγινε όμως τελικά; Έσπασε ή έκανε ότι έσπαγε;

Τα games
Ξέραμε πως μας περιμένουν Quantum Break, Scalebound και Crackdown 3 και αυτοί ακριβώς οι τίτλοι έκαναν την αρχή στην παρουσίαση της Microsoft.

First Party
Quantum Break
Το demo ήταν εντυπωσιακό, το trailer ήταν εντυπωσιακό, ακόμη και το trailer της ενσωματωμένης τηλεοπτικής σειράς ήταν καλό. Αφήστε που στο ρόλο του κακού φαίνεται να είναι ο Littlefinger/Lord Baelish του Game Of Thrones. Μένουν πολλά ερωτηματικά, ξέρουμε όμως τουλάχιστον ότι μπορούμε να το περιμένουμε στις 5 Απριλίου 2016.



Scalebound
Ειδικά δε στην περίπτωση του Scalebound είδαμε για πρώτη φορά gameplay, σιγουρευτήκαμε ότι δεν πρόκειται ακριβώς για κλώνο DMC/Bayonetta αφού γέρνει προς το action RPG, ενώ ήταν προφανές και πως δεν έκλεψε κανείς στο demo (χάνονταν και frames άλλωστε) και πως όντως πρόκειται για την πιο μεγάλη παραγωγή της Platinum Games μέχρι σήμερα.



Crackdown 3
Το Crackdown 3 είναι μακριά ακόμη, αφού το multiplayer θα γίνει διαθέσιμο το καλοκαίρι του 2016. Μπορεί να φαίνεται περίεργο στα trailers, μπορεί να φαντάζει ακόμη πιο περίεργο και εκτός εποχής, αλλά έχουμε πράγματα να πούμε για αυτό και φταίει το live demo από τον ίδιο τον Dave Jones που είδαμε, εκτός της παρουσίασης, με τα μάτια μας. Θα ακούσετε περισσότερα τις επόμενες μέρες.



Killer Instinct: Season 3 - Ru
Η Microsoft δεν τα παρατάει για αυτό και ανακοίνωσε τη Season 3 για το Killer Instinct, η οποία ξεκινά το Μάρτιο του 2016. Η μοναδική άλλη εξέλιξη ήταν η ανακοίνωση ότι προστίθεται άμεσα ο Rush του Battletoads στο roster του παιχνιδιού.

Halo 5: Guardians - Halo World Championships - Arena Mode
Μπορεί το Halo 5 να είναι για εμάς το νέο Halo, αλλά για την Microsoft είναι κάτι παραπάνω: το πάτημά της στο χώρο των eSports. Για αυτό και το βάρος έπεσε στο multiplayer, σε έναν ακόμη χάρτη του Arena Mode και, τελικά, στην ανακοίνωση της διοργάνωσης Halo World Championships, με χρηματικά έπαθλα που, συνολικά, αγγίζουν το $1 εκατομμύριο. Εξ ου και τα ακόλουθα video.

Το video για την αναμέτρηση μεταξύ αμερικανικής και ευρωπαϊκής επαγγελματικής ομάδας, με τη δεύτερη να κερδίζει τελικά, με προκάτ υπερνθουσιώδες σπικάζ από ”Pro Player Coaches” της Microsoft ήταν σίγουρα το πιο ενοχλητικό μέρος της παρουσίασης. Δεν προσέφερε τίποτα που δεν μπορούμε να βρούμε σε μια τοιχοκολλημένη διαφήμιση Dr. Pepper με Pro Player που παίρνει ύφος για ταινία του Judd Apatow. Και την βλέπουμε και κάθε μέρα στη διαδρομή για το εκθεσιακό κέντρο αλλά και προς τα κοντινότερα εστιατόρια.





Halo Wars 2
Το Halo Wars είναι ο μοναδικός νέος τίτλος που ανακοινώθηκε από την Microsoft. Τώρα που δεν υπάρχει η Ensemble Studios, η The Creative Assembly είναι εκείνη που αναλαμβάνει την ανάπτυξη του τίτλου, τόσο για Windows 10 όσο και για Xbox One. Θα είναι έτοιμο προς το τέλος του 2016.



Forza Motorsport 6 - leagues, rain
Η αλήθεια είναι ότι η Turn 10 Studios δεν είχε να πει πάρα πολλά πράγματα για το Forza Motorsport 6, που κυκλοφορεί άλλωστε τον ερχόμενο μήνα. Στάθηκε λοιπόν στο ρεαλισμό της βροχής αλλά και των οδηγικών συνθηκών που προκύπτουν από αυτήν, και πως όλα τρέχουν σε 1080p60, με 24 αυτοκίνητα στην πίστα, ό,τι και να γίνει. Το δεύτερο σημείο στο οποίο στάθηκε είναι βαρετό στο άκουσμα μα σημαντικό στην πράξη. Πρόκειται για το διαχωρισμό των παικτών σε leagues, όχι μόνο με βάση τις ικανότητες αλλά και με βάση την συμπεριφορά τους, έτσι όπως την αντιλαμβάνονται και την αναφέρουν άλλοι παίκτες.



Cobalt
Τo Cobalt; First party; Αποκλειστικό; Ναι. Ως αποκλειστικότητα για Windows 10 και Xbox One παρουσιάστηκε το Cobalt και δεν είναι τόσο παράξενο. Πρόκειται άλλωστε για τίτλο της Mojang. Και ξέρουμε σε ποιον ανήκει η τελευταία.


Third Party
Χώρεσαν αρκετοί τίτλοι τρίτων, μικροί και μεγάλοι, ελάχιστες όμως νέες πληροφορίες. Αρκετοί δηλαδή εμφανίστηκαν για να εμφανιστούν. Αλλά όλα στη σειρά τους.

FIFA 16
To FIFA 16 εμφανίστηκε ουσιαστικά για να μάθουμε ότι μόνο στο Xbox θα προσφέρει Legends στο FIFA Ultimate Team. Τίποτα νέο, τίποτα ιδιαίτερο, ούτε καν ο David Rutter σε ελαφρύ μεθύσι και σαγιονάρα. Πώς να διασκεδάσει κανείς;

Homefront: The Revolution
Με το νέο Homefront πήγαμε λίγο παραπέρα. Όχι μόνο είδαμε trailer και παρατηρήσαμε τη φαινομενικά λίγο πιο εγκεφαλική προσέγγιση που απαιτεί το αντάρτικο στο οποίο επιδιδόμαστε στον κόσμο του παιχνιδιού, ακούσαμε επίσης ότι φέτος οι κάτοχοι Xbox One θα παίξουν πρώτοι, άρα είναι θέμα χρόνου μια closed beta με κάποιου είδους προσωρινή αποκλειστικότητα.



Rise Of The Tomb Raider
Εδώ τουλάχιστον η Square Enix συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στην Ευρώπη. Είδαμε νέο gameplay demo με λιγότερη δράση από εκείνο της E3, λιγότερα αχρείαστα δράματα και περισσότερο stealth.



Just Cause 3
Είδαμε (και είδατε) το νέο trailer, μάθαμε όμως ότι τα αντίτυπα του Xbox One θα περιλαμβάνουν και το Just Cause 2 του Xbox 360.



Bloodstained: Ritual Of The Night
Ο Koji Igarashi εμφανίστηκε με καουμπόικο καπέλο και μαστίγιο για να μην μοιραστεί σχεδόν τίποτα ουσίας για το Bloodstained (όχι, μερικά σκίτσα ενός χαρακτήρα που δεν έχει ακόμη όνομα αλλά ξέρουμε ότι χρησιμοποιεί δύο σπαθιά, o-fuda spells δεν μετρούν για αποκάλυψη), εκτός από τα περί Cross Play μεταξύ Windows 10 και Xbox One.

Και μετά έμειναν απλά video χωρίς λοιπές ανακοινώσεις πέραν εκδόσεων γνωστών τίτλων για την κονσόλα της Microsoft. Δεν θα μετρήσουμε την προσθήκη της γερμανικής αστυνομίας στο Rainbow 6 Siege, θα μετρήσουμε την ανακοίνωση έκδοσης Xbox One για το Thimbleweed Park διότι το χρωστάμε στο θρύλο που λέγεται Ron Gilbert, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή για να δείξει το σίγουρα χιουμοριστικό point and click adventure όπου το pixel art ζει και βασιλεύει.

Rainbow 6 Siege


DOOM


Mad Max


Dark Souls III


Thimbleweed Park


Elite: Dangerous


Rock Band 4


World Of Tanks


We Happy Few


Ark: Survival Evolved


Worms WMD


ID@Xbox


Το hardware
Chatpad

Η ανακοίνωση του Chatpad  δεν εκπλήσσει αφού αποτελεί ιδέα από το παρελθόν. Εκπλήσσει το ότι θα καταφέρει να είναι πιο χρήσιμο αυτήν τη φορά αφού θα έχει προγραμματιζόμενα πλήκτρα κάνοντας την αποθήκευση εικόνων ή την καταγραφή gameplay πολύ πιο απλή υπόθεση ενώ, όποια έκδοση χειριστηρίου του Xbox One και αν έχει κανείς, το Chatpad είναι συμβατό και προσθέτει και κανονικό audio jack για ακουστικά, μικρόφωνα και headsets. Είναι λίγο πιο πολυεργαλείο σε σχέση με το αντίστοιχο για Xbox 360.

FIFA 16 Bundles
Δύο είναι τα πακέτα που ετοιμάζονται, ένα με 500GB HDD  και ένα με 1TB. Τι περιλαμβάνουν; 3 Legends για χρήση στο FIFA Ultimate Team, 1 μήνα συνδρομή στο EA Access στην πρώτη περίπτωση, 1 χρόνο στη δεύτερη. Γιατί αυτό το τελευταίο μπορεί να έχει κάποια σημασία στους φανατικούς του FIFA και κυρίως του FIFA Ultimate Team; Θα μάθετε λίγο παρακάτω.



Halo 5 Limited Edition Bundle
Θα ήταν μάλλον αδιανόητο να μην υπάρχει συλλεκτική έκδοση του Xbox One για το Halo 5: Guardians. Καλύτερα όμως να τη δείτε με τα μάτια σας.


Το software
EA Access

Η υπηρεσία EA Access εξακολουθεί να είναι αποκλειστική στο Xbox One και αυτή τη φορά αναφέρθηκε και για κάτι πέρα από τα κλασικά περί Early Access και Game Vault. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα έχουν έκπτωση 10% (αργότερα βέβαια ακούσαμε και το «έως 10%») σε FUT Points, άρα αν έχετε σκάλωμα με το Football Ultimate Team και συνδρομή, το κόλλημα θα αρχίσει να κοστίζει μια ιδέα λιγότερο.

Free To Air HD DVR
Αντιμετωπίστε το ως ιδέα, ως ευχάριστο όνειρο. Το Xbox One, σε συνδυασμό με τον δέκτη που πωλείται ξεχωριστά (εκτός Ελλάδος), θα είναι σύντομα σε θέση να καταγράψει σε ελεύθερα κανάλια υψηλής ανάλυσης. Αυτό από μόνο του δεν είναι ιδιαίτερα συγκλονιστικό, αλλά οι συνοδευτικές ευκολίες μπορεί να σας κερδίσουν πιο εύκολα. Οι εγγραφές μπορούν να προγραμματιστούν, μπορούν να γίνουν stream σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με Windows 10 (και Windows 10 Mobile) που βρίσκεται στο δίκτυο, αλλά να συγχρονιστούν με αυτές για να μπορεί να παρακολουθήσει κανείς περιεχόμενο και εκτός δικτύου.

Windows 10
Η αφιέρωση χρόνου στα Windows 10 δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα στην πράξη. Αντί να φωνάξει κάποιος για τα εκατομμύρια downloads που έχουν ήδη γίνει μέσα σε λίγες μέρες, ακούσαμε ότι τα Windows 10 είναι η καλύτερη έκδοση του λειτουργικού για gaming, χωρίς εξήγηση (η ύπαρξη του Xbox app δεν ισοδυναμεί με εξήγηση) αλλά και η επίδειξη της δύναμης του DirectX 12 με το ίδιο demo,  που βλέπουμε τρίτη φορά σε trade show, από την Square Enix. Που έχει και μικρή σημασία εδώ που τα λέμε διότι λείπει το gameplay από τη μία και τρέχει σε τρεις Titan X από την άλλη. Θα θέλαμε κάτι πιο «κοντινό» για την ώρα.

Cross Buy / Cross Play
Η Microsoft μπορεί να άργησε αλλά όταν παίρνει φόρα, παίρνει φόρα. Ανακοίνωσε λοιπόν

Συμβατότητα με τίτλους Xbox 360
Η εταιρεία έχει μπει σε τροχιά πλέον και υπόσχεται ενεργοποίηση του backwards compatibility για όλους μέσα στο μήνα Νοέμβριο. Επιπλέον όλοι οι επόμενοι τίτλοι Xbox 360 που προσφέρονται μέσω του προγράμματος Games With Gold σε συνδρομητές Xbox Live θα είναι συμβατοί με Xbox One,  άρα άμεσα διαθέσιμοι και στη νεότερη κονσόλα. Σιγά σιγά δεν θα έχετε λόγο να κρατάτε το Xbox 360 κοντά σε πρίζα. Ούτε για συναισθηματικούς λόγους. Ο Νοέμβριος αναμένεται σημαντικός για το system software του Xbox One διότι…

Windows 10 Update
…μέσα στο ίδιο μήνα θα γίνει και η αναβάθμιση του Xbox One στην ειδική έκδοση των Windows 10

Xbox Showcase
Μετά την παρουσίαση είχαμε τρεις ώρες να εξερευνήσουμε υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο. Στο υπόγειο συνέβαιναν τρία πράγματα: κάποιοι έτρωγαν λουκάνικα, κάποιοι άλλοι έπαιζαν Just Cause 3, Mad Max, Forza Motosport 6, ακόμη και Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Κάποιοι άλλοι έτρωγαν λουκάνικα και έπιναν χυμό μήλου (μάλλον) αφού έπαιξαν ό,τι ήθελαν ή περιμένοντας να παίξουν κάτι συγκεκριμένο. Και υπήρχαν και εκείνοι που ήλπιζαν να πάρουν συνέντευξη μέσα σε χαμό από θόρυβο. Εκτός συναγωνισμού ήταν εκείνοι που κυνηγούσαν τον Koji Igarashi (σταματήσαμε πριν μας μαζέψουν).

Στο ισόγειο τα πράγματα ήταν πιο ήπια, με την αποκάλυψη του Focus RS, τη φωτογράφιση με high speed cameras για δημιουργία bullet time gif με αφορμή το Quantum Break (η απάντηση στην απορία που σας δημιουργήθηκε μόλις τώρα είναι «όχι») και άλλα ανάλογα.

Στον όροφο όμως, στον ίδιο χώρο που έλαβε χώρα και το media briefing γίνονταν τα πιο ενδιαφέροντα. Ομολογούμε ότι βρεθήκαμε εκεί για να ξαποστάσουμε (φιδιάσουμε), μέχρι που συνειδητοποιήσαμε πως στη γνώριμή αίθουσα είχαν προγραμματιστεί τρία live demo του Rise Of The Tomb Raider και άλλα τρία του Crackdown 3. Και κάπως έτσι πέσαμε σε δύο εντυπωσιακά και, προπαντός, διαφορετικά από εκείνα της E3, demo builds για τα οποία θα διαβάσετε μέσα στις επόμενες μέρες (οι άνθρωποι πρέπει να κοιμούνται κιόλας).
Η τελική εντύπωση
Η Microsoft μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Δεν τα πήγε άσχημα, αλλά η προηγούμενη παρουσίαση της, εκείνη της E3 2015, ήταν τόσο καλή που είναι εύκολο να φανεί χειρότερη η τελευταία παρουσίαση επί ευρωπαϊκού εδάφους. Και η πραγματικότητα είναι πως ανακοινώθηκε ένας μόλις τίτλος, το Halo Wars 2, για τον οποίο δεν είχαμε ιδέα. Ως νέα αποκλειστικότητα μπορούμε μάλλον να μετρήσουμε το Cobalt, που θα δούμε βέβαια μόνο στην κονσόλα της Microsoft. Μιλάμε άλλωστε για τίτλο της Mojang.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Phil Spencer είπε επί σκηνής κάτι που θέλαμε πολύ καιρό να ακούσουμε από την Microsoft, ότι θα δώσει βάρος σε δικές της παραγωγές, από δικές της ομάδες, περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Halo Wars 2 που αναπτύσσεται από την The Creative Assembly της SEGA. Ίσως να το εννοούσε ως υπόσχεση για το μέλλον. Προτιμούμε να ελπίζουμε αυτό παρά να σκεφτούμε τις εναλλακτικές.

Μόνο η ιστορία θα δείξει αν ισχύει ο ισχυρισμός για το καλύτερο line up στην ιστορία του Xbox. Ακόμη και με λιγοστές ανακοινώσεις τίτλων πάντως, η MS φροντίζει ώστε η όλη ιδέα να μην ακούγεται αυτόματα παράλογη. Άλλωστε μέχρι το τέλος του 2016 ετοιμάζει Killer Instinct: Season 3, Halo Wars 2, Halo 5: Guardians, Forza Motorposrt 6, ReCore, Fable Legends, Gears Of War: Ultimate Edition, Gears Of War 4, Sea Of Thieves και ακόμη περισσότερα. Καθόλου άσχημο σύνολο, τουλάχιστον στα χαρτιά.

Θέλουμε όμως να κάνουμε ένα συγκεκριμένο σχόλιο για το Halo 5: Guardians και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε. Καταλαβαίνουμε ότι είναι η καλύτερη αφορμή για είσοδο της Microsoft στα eSports. Η θεωρία όμως ότι το Halo είναι σημαντικό επειδή έφερε με επιτυχία το multiplayer στις κονσόλες, ξεχνά ότι, ουσιαστικά, έφερε το ίδιο το shooting αλλά και πολλά, πολλά άλλα. Πείτε μας παράξενους, αλλά αν βλέπαμε την Valve να παρουσιάζει το Half-Life υπό ανάλογο φως, κάτι δεν θα μας πήγαινε και πολύ καλά.

Συνολικά πάντως η παρουσίαση δεν ήταν άσχημη, η εταιρεία έχει όπλα της προκοπής στα χέρια της και σίγουρα έχει καλές προτάσεις δικής της παραγωγής, προτάσεις που δεν μπορεί να πει κανείς ότι βρίσκει ανάλογες, σε πλήθος, ίσως και σε μέση ποιότητα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον και με τα δεδομένα που έχουμε, μεταξύ των μεγάλων παραγωγών της Sony για το PS4.

Ταυτόχρονα όμως δεν πειστήκαμε πως αντιμετωπίζει την Ευρώπη ως άλλη Αμερική. Αυτό δείχνει η βαρύτητα των ανακοινώσεών που έγιναν χτες και οι κοιλιές από αναφορές σε Free To Air HD DVR, το τάχα μου ζωντανό και ασταμάτητα ενοχλητικό σπικάζ σε αγώνα μεταξύ επαγγελματιών και το σπρώξιμο των Windows 10 με το tech demo της Square Enix για DX12 που έχουμε ήδη δει σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες.

Πάντως είναι θετική πρόσφατη εμμονή της Microsoft σχετικά με Cross Buy και Cross Play. Έχει μείνει πίσω σε αυτό το παιχνίδι και φαίνεται ότι έχει κάθε όρεξη να κάνει στροφή. Δεν πρόκειται να δούμε ξαφνικά Cross Play με formats που δεν ελέγχει με κάποιον τρόπο, αλλά από το τίποτα καλή κι η Παναγιώταινα που λένε.

Αν ήταν και η Sony φέτος στο παιχνίδι, αν δηλαδή η πίεση ήταν ακόμη μεγαλύτερη, μπορεί να τα πήγαινε ακόμη καλύτερα η Microsoft.

Παραλειπόμενα
Τιμή και δόξα στους μηχανικούς του ήχου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από εκείνο που συναντούμε στη συντριπτική πλειοψηφία κινηματογραφικών αιθουσών, πόσο μάλλον το στις παρουσιάσεις της EA που χάνουν το ζύγι από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλα πήγαν ρολόι. Δεν κολλήσαμε πουθενά, δεν περιμέναμε πουθενά χωρίς να πρέπει, οι άνθρωποι της Microsoft ήταν πάντα διαθέσιμοι και επαγγελματίες, χωρίς να είναι ξύλινοι. Ήταν ταυτόχρονα ανθρώπινο και αστείο το σαφάρι αναζήτησης του Dave Jones από το PR λίγο πριν χρειαστεί να ξεκινήσουν οι παρουσιάσεις του Crackdown 3.

Η εταιρεία μοίραζε 16GB USB sticks προκειμένου να μπορέσουμε να καταγράψουμε και να πάρουμε μαζί μας play session από hands on. Καλή ιδέα, χωρίς ιδιαίτερο νόημα όμως, διότι το hardware που ανέλαβε το capture δεν ήταν σε θέση να καταγράψει ανάλυση υψηλότερη από 720p και 30 fps. Άρα δεν ξέρουμε τι καλό θα έβγαινε ακριβώς από τη δημοσίευση ενός play session.

Ο Koji Igarashi δεν κουνιέται ρούπι χωρίς το διερμηνέα του. Ο διερμηνέας αυτός δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγάζει φωτογραφίες game journos με τον Igarashi. Μάθαμε όμως ότι δεν νιώθει να φωτογραφίσει, παρά την προθυμία του.

Στην ουρά για μερικές δεκάδες τυχερών gamers που προσκλήθηκαν στην παρουσίαση είδαμε παράδειγμα ψυχολογίας της μάζας, με PR guy να λέει πως ή θα φωνάξουν δυνατά «Xbox ολέ ολέ» ή δεν θα μπουν μέσα. Φυσικά και φώναξαν.

Κατά το media briefing κάτσαμε μπροστά από τιτάνιο έξυπνο τύπο που δεν ήθελε να προσπαθούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες για να μην του κόβουμε τη θέα. Κι αυτό στο καλωσόρισμα από τον Γερμανό Xbox Manager. Όχι σε trailer και αηδίες. Μαντέψτε τι συνεχίσαμε να κάνουμε. Τα λουκάνικα σερβίρονταν με πικάντικη σάλτσα. Κάποιος ξέχασε τις μπίρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*