Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS4 Pro Pre-Launch Event @ London

*
Μετράμε πλέον αντίστροφα για το λανσάρισμα του PlayStation 4 Pro και η αγορά των videogames ετοιμάζεται να κάνει για πρώτη φορά μια ενδιάμεση μετάβαση. Το νέο σύστημα της Sony αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και το Enternity έκανε άλλο ένα ταξίδι στο Λονδίνο για να δει όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη νέα έκδοση του συστήματος, αλλά και να παρακολουθήσει κάποιες ομιλίες παραγωγών που θα εργάζονται από εδώ και στο εξής και στα νέα δεδομένα.



To event με την κωδική ονομασία “Join the future of play” παρουσίασε αυτό που ταυτόχρονα έκανε την εμφάνισή του και στις βραδινές διαφημίσεις του PlayStation 4 στους αγώνες του Champions League. Την παραδοχή από πλευράς Sony πως το PS4 Pro είναι ένα…τουρμπισμένο PS4, το οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τη φράση “The Super Charged PS4”. Ο χώρος ήταν χωρισμένος σε τρία επίπεδα. Στο πρώτο από αυτά βρισκόταν ο χώρος υποδοχής, καθώς και τα demo units των περισσότερων τίτλων, στο δεύτερο ένα LAN 4 συστημάτων για το Call of Duty: Infinite Warfare και στον τρίτο όροφο του κτιρίου ο χώρος των ομιλιών. Η παρουσία μας στο event ξεκίνησε από ψηλά, όπου και παρακολουθήσαμε σύντομες ομιλίες από ανθρώπους της SCE, αλλά και της Sony και τον τομέα του Consumer Electronics.



Ξεκινώντας, έγινε ξεκάθαρο πως το 4K HDR θα είναι κανόνας για όλα τα μελλοντικά μοντέλα τηλεοράσεων της ιαπωνικής εταιρείας, ενώ παρουσιάστηκαν και αρκετά παραδείγματα του τι περισσότερο προσφέρει αυτή η νέα τεχνολογία απεικόνισης, αλλά και πως θα αξιοποιηθεί στα video games. Δεν υπάρχει νόημα να μπούμε σε λεπτομέρειες για τις υποσχέσεις των ανθρώπων της Sony, καθώς όλα αυτά θα κριθούν στο άμεσο μέλλον. Η κονσόλα φτάνει από ώρα σε ώρα στα χέρια μας και θα έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε τις εντυπώσεις μας τόσο από τα νέα παιχνίδια, όσο και από αυτά που ήδη υπάρχουν και κυκλοφορούν και απλά θα αναβαθμιστούν με τα day 1 enhancement patches.



Οι τίτλοι που είχαμε τη δυνατότητα να δούμε προσέφεραν από λίγο αισθητά (FIFA 17), έως και εντυπωσιακά βελτιωμένα γραφικά (The Last of Us Remastered, Rise of the Tomb Raider). Ειδικά στο νέο τίτλο της Lara με τις τρεις διαθέσιμες επιλογές απεικόνισης (εύκολα προσβάσιμες από τα options), η διαφορά στην ανάλυση 4K είναι τεράστια σε σχέση με ότι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Από την άλλη, λιγότερο «τρομακτικές» είναι οι διαφορές στην ανάλυση στο inFAMOUS: Last Light, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το HDR που δίνει στις έντονες αντιθέσεις των χρωμάτων άλλη αίσθηση και γεμίζει το πάνελ.



Το μεγάλο ερώτημα που μένει πλέον να απαντηθεί είναι ποιος και πόσο θα αισθανθεί αυτή τη διαφορά, αφού πλέον -περισσότερο από ποτέ- το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η 4Κ τηλεόραση που έχει ο χρήστης στο σαλόνι του. Αν ψάχνεστε για αγορά τέτοιας οθόνης, σας συμβουλεύουμε να ψαχτείτε αρκετά, γιατί μπορεί μία τιμή στα €600-€700 να φαντάζει θελκτική, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα σας προσφέρει όλο το μεγαλείο του 4K HDR. Η αγορά τηλεόρασης είναι όπως συνηθίζουμε να λέμε «επένδυση» και θα χρειαστεί να ψάξετε αρκετά πριν αποφασίσετε τη σχετική αγορά. Με το 4K HDR να παίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα(;) γενιά με τα PS4, PS4 Slim, PS4 Pro, Xbox One S και Project Scorpio, είναι γεγονός ότι τα δεδομένα αλλάζουν στα της οπτικής απεικόνισης. Μέχρι να αρχίσουμε να ταξιδεύουμε λοιπόν στις βελτιωμένες εκδόσεις των τίτλων που έχουμε ήδη στα χέρια μας, δείτε μερικές φωτογραφίες από το χώρο της εκδήλωσης.































 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Αν κατάλαβα καλά η πραγματική δύναμη του PS4 Pro θα φανεί στις τηλεοράσεις "καινούριας τεχνολογίας".
      Διαφορές στις κανονικές full hd τηλεοράσεις μάλλον δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερα.
      Πάντως όταν με το καλό υπάρξουν πακέτα με παιχνίδια φαντάζομαι θα γίνει ακόμη πιο δελεαστική η αγορά του.

*