Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Control: Ultimate Edition τα PS Plus Games Φεβρουαρίου 2021

*
Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια που θα προσφέρει σε κατόχους PS4 και PS5 με ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PS Plus. Το Control: Ultimate Edition είναι για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετά την προσθήκη του στο Xbox Game Pass, θα προσφερθεί άνευ χρέωσης και σε άλλη μια πλατφόρμα. Αναλυτικά λοιπόν, οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να κατεβάσουν στην κονσόλα τους τα Control: Ultimate Edition και Concrete Genie (το οποίο προσφέρεται και στα ελληνικά), ενώ στα του PS5 θα υπάρχει επίσης το Control: Ultimate Edition αλλά και η δωρεάν προσφορά του Destruction AllStars, το οποίο το γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε, ετοιμαστείτε κατάλληλα για τα downloads που θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του επόμενου μήνα.

Destruction AllStars, Control: Ultimate Edition and Concrete Genie are your PlayStation Plus games for February 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Το αφεντικό τρελάθηκε στη Remedy και μας έφτιαξε άσχημα το deal με την Sony.Μας χαρίζουν με μια 42ευρη ετήσια συνδρομή για το online , την πληρέστατη 2πλή έκδοση του Control την dayone που θα διαθέσουν το next gen upgrade με ray tracing !!! Άκουσε κράξιμο πριν λίγους μήνες απο όσους είχαν την current gen ( αν δεν κάνω λάθος στο GamePass αυτή την base έκδοση δίνουν που δεν έχει ουτε τα 2 expansion ) και έπρεπε να πληρώσουν πάλι 40άρι για upgrade, αλλά εξιλεώθηκαν τώρα οι Φινλανδοί φίλοι :p μας που το δίνουν σε 40+εκατομμύρια συνδρομητές Plus.Πολύ το χάρηκα που περίμενα να το τιμήσω το συγκεκριμένο !!!

      Concret Genie θα παιχτεί να μπουν στη θέση τους οι bullies και να απολαύσω το art design!!!

*