Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αντικείμενα του Fall Guys: Ultimate Knockout αγοράζονται από μόνα τους και παίκτες ζητούν αποζημιώσεις

*
Παίκτες του Fall Guys: Ultimate Knockout αναφέρουν ένα πρόβλημα στο ψηφιακό κατάστημα του παιχνιδιού, το οποίο κάνει αντικείμενα να αγοράζονται από μόνα τους. Αυτό συμβαίνει όταν οι παίκτες επιλέγουν να κάνουν preview ένα από τα αντικείμενα του store στον χαρακτήρα τους. Μόλις δώσουν την εντολή για το preview, το αντικείμενο αγοράζεται αυτόματα και, ως συνήθως, το παιχνίδι συγχαίρει τον παίκτη για το νέο του απόκτημα. Έτσι σπαταλά τα credits των παικτών, κάτι που τους ωθεί να ζητήσουν αποζημίωση απευθυνόμενοι στις Mediatonic και Epic.

Χρήστης του Reddit ισχυρίζεται πως έλαβε απάντηση από το Fall Guys Player Support ύστερα από την αποστολή των παραπόνων του για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το μήνυμα που έλαβε σημειώνει πως δεν υπάρχει κάποιο σχετικό bug στο παιχνίδι και πως η αγορά του αντικειμένου έγινε από τον ίδιο και όχι από το σύστημα του παιχνιδιού. Συνεχίζει λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τέτοιας φύσεως (σε αντίθεση με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στα παράπονά του) και πως είτε κατά λάθος, είτε επίτηδες, η αγορά έγινε από τον ίδιο και όχι από το παιχνίδι. Κλείνοντας τον παραπέμπει στους όρους χρήσης του τίτλου (στους οποίους έχει ήδη συμφωνήσει), οι οποίοι αναφέρουν πως όλες οι αγορές εντός του παιχνιδιού είναι τελικές και δεν αποζημιώνονται.


Η κοινότητα του παιχνιδιού στο Reddit δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι το συγκεκριμένο μήνυμα, με ορισμένους χρήστες να σχολιάζουν πως ούτε η Epic δείχνει να μπορεί, ή να είναι διατεθειμένη να βοηθήσει με αυτήν την κατάσταση.

Για του λόγου το αληθές, παρακάτω βλέπετε video με το φερόμενο ως auto-buy bug εν δράσει. Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*