Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η έναρξη της πρώτης σεζόν του MultiVersus

*
Η πρώτη σεζόν του MultiVersus θα καθυστερήσει, όπως επίσης και η προσθήκη του Morty, που θα είναι ο επόμενος επιλέξιμος χαρακτήρας. Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε ότι η πρώτη σεζόν θα ξεκινούσε στις 9 Αυγούστου 2022, όμως αυτό αναβλήθηκε, δίχως να γνωρίζουμε πότε θα αρχίσει.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παίζουν MultiVersus. Το γεγονός ότι τόσος πολύς κόσμος ασχολείται με το παιχνίδι είναι ιδαίτερα ενδιαφέρον και το λανσάρισμα της Open Beta είναι μόνο η αρχή. Θέλουμε να γνωρίζετε όλοι πως θα μεταφέρουμε την έναρξη της πρώτης σεζόν και την κυκλοφορία του Morty σε μεταγεννέστερη ημερομηνία", αναφέρει το tweet της ομάδας ανάπτυξης.


"Γνωρίζουμε πως αυτό ίσως είναι απογοητευτικό, ορισμένους και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την κοινότητά μας ότι είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε νέο και ενδιαφέρον περιεχόμενο που θα ευχαριστήσει τους παίκτες. Θα σας ενημερώσουμε για το πότε, το συντομότερο δυνατό. Εκτιμούμε την υπομονή και τουν ενθουσιασμό σας και ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε την πρώτη σεζόν".

"Λόγω της καθυστέρησης της πρώτης σεζόν, το Pre-Season battle pass παρατείνεται ως τις 15 Αυγούστου. Ναι μεν δεν θα αλλάξει η ημερομηνία που αναγράφεται εντός του παιχνιδιού, όμως θα συνεχίσει να είναι ενεργό από τις 8 έως τις 15 Αυγούστου".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*