Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Plus: Οι δωρεάν τίτλοι για τον μήνα Σεπτέμβριο

Η Sony αποκάλυψε τη λίστα με τους δωρεάν τίτλους που έρχονται στην “PlayStation Plus Instant Game Collection” του Σεπτεμβρίου. Από την 1η του επόμενου μήνα θα διατεθεί το exploratory platformer της Ubisoft Grow Home για τους κατόχους του PS4, καθώς κατάφερε να ξεχωρίσει στον πρώτο γύρο του “Vote to Play”. Ακόμη, την εμφάνιση του θα κάνει και η νέα έκδοση του Super Time Force Ultra (για PS Vita και PS4), στην οποία έχει προστεθεί ως playable character και ο Shuhei Yoshida! Τέλος, την λίστα συμπληρώνουν τα Xeodrifter (PS4/Vita Cross-Buy), Teslagrad (PS4 και PS3), La-Mulana EX και Twisted Metal για τους κατόχους των PS Vita και PS3 αντίστοιχα.



Συνολικά, την 1η Σεπτεμβρίου προστίθενται τα εξής:
- Grow Home (PS4)
- Super Time Force Ultra (PS4/PS Vita)
- Twisted Metal (PS3)
- Teslagrad (PS4/PS3)
- La-Mulana EX (PS Vita)
- Xeodrifter (PS4/PS Vita)

Αντίστοιχα, την ίδια ημερομηνία αφαιρούνται τα:
- Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4)
- Limbo (PS4)
- God of War Ascension (PS3)
- Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita)
- Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita)
- CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita)


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
16 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Viper71
    • Ρε παιδια μηπως....λεω....ΜΗΠΩΣ το εχουν Μ@ΜΗΣΕΙ με τα 80s "αισθητικης" παιχνίδια (οσο πιο κομψα μπορω να το γραψω) ιδιως σε ότι αφορα τις nextgen κονσόλες και το PS4 ειδικοτερα...

      ΟΚ και εγω τα ΓΟΥΣΤΑΡΑ τοτε (γιατι με αυτά μεγαλωσα), όμως τωρα όπως και να το κανω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να πω ότι ευχαριστιεμαι να παιζω παιχνίδια με τα Pixels να κανουν παρτυ στην οθονη μου. Θυμαμαι ότι τοοοοτε παρακαλάγαμε να δουμε γραφικα επιπεδου arcades και τωρα που μπορούμε να εχουμε γραφικα επιπεδου "ανωτερου" των arcades οι εταιρειες ξαναγυρνάνε σε αυτης της αισθητικης παιχνίδια....τι να πω!!!

    • Whitey
    • Μιας και έληξε η συνδρομή μου και θα αυξηθεί η 3μηνη, ευκαιρία να μην ανανεώσω αυτόν τον μήνα..

    • Viper71
    • @commenter oσο δεν φανταζεσαι :) είναι και η ηλικια βλέπεις :)

      Συμφωνω φιλε μου σε οσα γραφεις, δυστυχως φαινεται ότι η SONY εχει επαναπαυθεί στην 1η θεση των πωλήσεων σε ότι αφορα το PS4, πιθανoν να εχουν "πιασει" και τα νουμερα που ηθελαν στις συνδρομες οποτε δεν "κυνηγαει" μεσω των "ενοικιασεων" παιχνιδιων ΚΡΑΧΤΩΝ για τους PLUS όπως πχ εκανε με το 3 ή το vita για τα οποια μας εχει "νοικιασει" ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ.

    • Roronoa
    • Τελευταια το ps+ μοιαζει απλα με καποιο Indie bundle με κανα "splash" λιγο πιο γνωστου παιχνιδιου για ξεκαρφωμα (του οποιου bundle τα παιχνιδια δεν μενουν καν δικα σου για παντα)

      Παντως το teslagrad και το la-mulana ειναι εξαιρετικα παιχνιδια (για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη).

    • evergrey
    • Twisted Metal,Teslagrad και La-Mulana θα κατεβουν με κλειστα τα ματια.
      Παντος πρεπει πραγαματικα η Sony να χεζετε στα φραγκα με το PS4.
      Δεν εξηγειτε ειδικα αυτον τον μηνα τι παιχνιδια εδωσε για PS4.
      Τοσο μεσα θα "μπει" αν δωσει ενα Knack?

    • Pirederas
    • Εμένα η λίστα παιχνιδιών μου αρέσει πολύ. Πολλά και ποικίλα παιχνίδια, ειδικά με το cross-buy πολλοί θα μπορούν να παίξουν πάνω από 2 παιχνίδια.

      Η αλήθεια είναι ότι η Sony μας είχε κακομάθει με το PS+ του 2012/13. Αλλά τότε ήθελε να κερδίσει το χαμένο έδαφος με το Xbox 360 με τα παιχνίδια που έδωσε στον κόσμο, ήθελε να διορθώσει την δημόσια εικόνα της εταιρίας μετά το σκάνδαλο με το PSN outage, ήθελε και να διαφημίσει το PS+ και να προετοιμάσει το έδαφος για το PS4. Τέτοιες εποχές δύσκολα θα ξαναδούμε, γιατί τα λεφτά είναι πολλά για να βάλει μέσα π.χ. το Destiny.

      Από κει και πέρα, από το να μου δίνει ΑΑΑ παιχνίδια που ούτως ή άλλως θέλω να αγοράσω, προτιμώ να μου δώσει indie games που να είναι ξεχωριστά και ενδιαφέροντα και μπορεί να μην τα έπαιζα ποτέ. Πολλοί μπορεί να δυσανασχετείτε με τα 8-bit γραφικά, αλλά π.χ. το Woah Dave το έχω Λ-Ι-Ω-Σ-Ε-Ι στο Vita, είναι ένα φοβερό arcade game, easy to learn, difficult to master. Άλλες indie παιχνιδάρες που έδωσε το PS+ είναι το Velocity Ultra και το 2X, το OlliOlli και το sequel, το Luftrausers, το TxK, το Spelunky, το Guacamelee!, το Limbo.

      Σίγουρα δεν είναι όλα τα indie games του PS+ το ίδιο καλά, ούτε είναι για όλους, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα ΑΑΑ games. Εγώ δεν γουστάρω π.χ. τα GTA, αλλά το Red Dead Redemption το λάτρεψα.

    • john-data
    • Όλο δωρεάν games δίνει το ps plus δεν πρέπει κάποια στιγμή να μας δίνει και κανα φράγκο για να τα παίξουμε?
      Όλο στο τζαμπέ θέλει να τη βγάζει...

    • Ben Masters
    • Καλά είναι τα indies και τα low profile παιχνιδάκια ... αλλά να είναι η πατατούλα , η σαλατίτσα . Οχι το κύριο πιάτο , έτσι Sony ? Καλή η πρασινάδα στο μενού , αλλά άμα την τρως συνέχεια την βαριέσαι . Θες και τσιτσί .
      Βέβαια ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί μεγάλη βιβλιοθήκη τίτλων ώστε να μπορεί να προσφέρει από μια γκάμα , κατανοητό . Για να δούμε προσεχώς που θα αυξάνεται η δεξαμενή .

      @commenter
      To xb1 είναι πεθαμένο στην Ευρώπη . Οριστικά .

    • Viper71
    • @john-data δεν ξερω εαν το εγραψες για πλακα ή σοβαρα παντως η MS εαν εχεις αγγλικο λογαριασμο και εισαι και GOLD καθε μηνα συναρτησει των achievs που κερδιζεις και των παιχνιδιων που αγοραζεις - παιζεις (digital ή οχι) πιστωνει στον λογαριασμο σου λεφτα, σε εμενα με αυτον τον τροπο πριν 2 μηνες πιστωθηκαν στο ηλεκτρονικο μου πορτοφολι 40κατι λιρες, δε νομιζω λοιπον οτι και η SONY δεν θα μπορουσε να κανει κατι αντιστοιχο.

      Η SONY για το PS4, με μονη εξαιρεση το INJUSTICE και το INFAMOUS (αντε και το MGS Ground Zero το οποιο θεωρω πιο πολυ ντεμο παρα παιχνιδι) που μας εδωσε καποια στιγμη δεν εχει δωσει αλλον ΑΑΑ τιτλο 1,5 χρονο τωρα. Ευτυχως βεβαια σε αντιθεση με το 3 και το vita που εχει δωσει παιχνιδαρες!!!

      @evergrey Teslagrad και La-Mulana καλα παιχνιδακια......ομως παιχνιδακια γμτ!! Και εγω ηλπιζα για το Knack αυτον το μηνα.

    • Geovra
    • @viper Sony και να δωσει λεφτα; Ουτε ο Γαπ να ηταν :)

      Νομιζω οτι δεν εχουμε δει ακομα "καλυτερα" παιχνιδια στο ps4 επειδη ο καταλογος ειναι ακομα πολυ μικρος.
      Μεχρι στιγμης το Metal gear νομιζω ειναι το καλυτερο που εχει μπει στο plus
      Λογικα τα knack,killzone ακομα και το black flag θα μπορουσαν να εχουν ηδη δωθει βεβαια...αλλα Sony ειναι αυτη.
      Προσωπικα δεν με χαλανε καθολου τα indies που βαζει για το 4 ...το τζαμπα ουδεις

    • Viper71
    • @Geovra δε νομιζω ότι ο καταλογος είναι πολύ μικρος....

      @commenter ελπιζω το TLoU να το "κραταει" για Δεκεμβρη που ψιλοπιανει την Thanksgiving day (26/11) και την "εορταστικη προ-περιοδο" μαζι!! :)

    • john-data
    • @Viper με τα 3 παιχνίδια που είπες τα βγάλαμε τα 50 ευρώ στο περίπου ευτυχώς έχω και psvita οπότε το 50αρικο το έχει βγάλει άνετα.

*