Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pillars of Eternity και Tyranny δωρεάν την επόμενη εβδομάδα

*
Η ώρα για ακόμη περισσότερα δωρεάν PC games έφτασε και την επόμενη εβδομάδα θα μπορείτε να κάνετε δικά σας τα Pillars of Eternity και Tyranny. Κάτι τέτοιο ανακοίνωσε η Epic Games για τα δωράκια που ετοιμάζει μέσω του Epic Games Store για τους χρήστες που έχουν εκεί λογαριασμό. Το Pillars of Eternity: Definitive Edition της Obsidian προσφέρει μια πληθώρα επιλογών χαρακτήρα και φυλής σε ένα γνωστό περιβάλλον RPG δράσης. Το Tyranny - Gold Edition είναι ένα story-drive RPG, όπου κάθε απόφαση του παίκτη παίζει και σημαντικό ρόλο σε όλο τον κόσμο. Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν να προσφέρονται στις 10 του μήνα και θα παραμείνουν διαθέσιμα για κατέβασμα άνευ χρέωσης, έως και τις 17 Δεκεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*