Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us Remastered και MLB Τhe Show 19 στα δωρεάν του PS Plus Οκτωβρίου (trailer)

Στο σημερινό State of Play η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια του Οκτωβρίου 2019 που θα δοθούν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για το PlayStation 4. Συγκεκριμένα τα παιχνίδια είναι το The Last of Us Remastered και το MLB The Show 19.



Και τα δυο παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα για download από την 1η Οκτωβρίου 2019 μέχρι και 4 Νοεμβρίου 2019. Μέχρι τότε, αν δεν έχετε ενεργή συνδρομή έχετε όλο το χρόνο να αποκτήσετε. Πως σας φαίνονται τα παιχνίδια που ετοιμάζεται να προσφέρει η Sony; 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Μετά σου λέει ο άλλος μη γκρινιάζεις. Ε εσύ κάτσε τώρα να παίξεις ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ. Το TLOU αν δεν το έχεις παίξει μέχρι τώρα τι να σου πω; Καλώς ήρθες στο gaming. Meanwhile στο Epic games store δίνουν έξι παιχνίδια Batman τσάμπα αυτή τη βδομάδα, και κάθε βδομάδα καινούργια παιχνίδια. Αλλά είπαμε όχι άλλη γκρίνια, ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ.

*