Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Grand Theft Auto V, Fallout 76: Wastelanders και άλλα δωρεάν games

*
Ήρθε επιτέλους η Παρασκευή και ο Tsamba_Gamer είναι για μια ακόμα εβδομάδα εδώ, προκειμένου να σας ενημερώσει για το ποια παιχνίδια μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δώρεάν ή να παίξετε για περιορισμένο χρονικό διάστημα, δίχως να ξοδέψετε ούτε ένα cent.

H προσφορά που ξεχωρίζει έχει ασφαλώς να κάνει με το Grand Theft Auto V. Μέχρι την Πέμπτη 21 Μαΐου, ώρα 17:59μμ, οι κάτοχοι PC μπορούν να το κάνουν δικό τους για πάντα, μέσω του Epic Games Store. Για να αποκτήσετε το GTA V θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Epic Games Store και έπειτα να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.


Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει το Epic Games Store ζητά χρήση του Two-Factor Authentication για να μπορείτε να λάβετε τις δωρεάν προσφορές και αυτό θα πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 21 Μαΐου.

Η Bethesda το προσφέρει δωρεάν για το Σαββατοκύριακο το Fallout 76: Wastelanders. Η προσφορά αυτή ισχύει για όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις, δηλαδή και σε PC, PlayStation 4 και Xbox One. Μπορείτε να το καταβάσετε και να παιξετε δίχως την οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση, μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου, 19:00μμ ώρα Ελλάδας.

Αν έχετε βαλει στο μάτι το LEGO NINJAGO Movie Video Game, και είστε κάτοχοι Xbox One, τότε μέχρι την Πέμπτη 21 Μαΐου, μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας εντελως δωρεάν, μέσω του Microsoft Store. Το παιχνίδι είναι δωρεάν και για PlayStation 4 και μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα από το PlayStation Store.



Τώρα, στο πλαίσιο της καμπάνιας Play Your Part, Play at Home, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους PC να αποκτήσουν δωρεάν το Discovery Tour: Ancient Greece για το Assassin’s Creed: Odyssey και το Discovery Tour: Ancient Egypt για το Assassin’s Creed: Origins. Μόνη προϋπόθεση να έχετε λογαριασμό στο Uplay, κάτι που ούτως ή άλλως μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε. Το Discovery Tour: Ancient Greece είναι μια εικονική ξενάγηση στην αρχαία Ελλαδα, ενώ το Discovery Tour: Ancient Egypt επικεντρώνεται στην εποχή των Πτολεμαίων. Η προσφορά θα τρέχει μέχρι την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020.

Ακόμα, οι κάτοχοι PC μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν, πάλι μέσω του Store της Ubisoft, τα Might and Magic Chess Royale και Rabbids Coding.

Εκτός από το Fallout 76: Wastelanders, στο πλαίσιο των Free Play Days, οι κάτοχοι Xbox One που είναι συνδρομητές είτε στην υπηρεσία Xbox Live Gold, είτε στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate, μπορούν να ασχοληθούν δωρεάν με τα Terraria και Castle Crashers Remastered. Αυτό ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου και ώρα 09:59 ενώ την ίδια περιόδο οι τίτλοι αυτοί βρίσκονται σε έκπτωση.

Οι χρήστες του Steam έχουν μια εβδομάδα περιθώριο για να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το LEGO NINJAGO Movie Video Game, ενώ επίσης δωρεάν αυτές τις μέρες είναι τα Four Kings One War και Showdown Bandit. Ακόμα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, μπορούν να δοκιμάσουν τα Stellaris και Conan Exiles. Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή ενημέρωση σχετικά με το τι δωρεάν υπάρχει ή έρχεται στην πλατφόρμα της Valve.

Το Humble Bundle προσφέρει εντελώς δωρεάν και για περιορισμένο χρονικό διάστημα έναν από τους publishing τίτλους του, το Aegis Defenders της GUTS Department για το Steam. Για να λάβετε το δικό σας αντίτυπο για το Aegis Defenders θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Humble Bundle και να αποκτήσετε την προσφορά πατώντας εδώ.

Τέλος, μπορεί να μην είναι ακριβώς τσάμπα, πλησιάζει όμως την έννοια και θεωρούμε ότι αξίζει να κάνουμε μια ακόμα αναφορά στην πραγματικά ανεπανάληπτη προσφορά της 2K Games για το NBA 2K20. Όσοι έχετε βάλει στο μάτι το παιχνίδι, ευκαιρία να σπεύσετε να το αποκτήσετε. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PlayStation 4 έχουν περιθώριο μέχρι τις 21 Μαΐου να αποκτήσουν το παιχνίδι μέσω PlayStation Store, πληρώνοντας μόλις €4,99. Αν τώρα έχετε Xbox One, η τιμή είναι στο Microsoft Store ακόμα πιο χαμηλή και ως τις 18 Μαΐου διαμορφώνεται στα €2,99. Θα λέγαμε ότι η 2K Games σχεδόν χαρίζει το παιχνίδι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*