Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Overwatch, Saints Row IV: Re-Elected και άλλα δωρεάν games

*
Έφτασε άλλη μία Παρασκευή και ο Tsamba_Gamer είναι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ή να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις επόμενες ημέρες.

Τα μέλη του Nintendo Switch Online θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν για λίγες μέρες το Overwatch στην κονσόλα τους. Κάτι τέτοιο ανακοίνωσε η Nintendo μέσω των social media accounts της και σημαίνει πως από τις 13 έως και τις 20 Οκτωβρίου, ο τίτλος της Blizzard θα προσφέρεται χωρίς χρέωση. Όσοι αποφασίσουν να κρατήσουν το παιχνίδι, αγοράζοντάς το μετά το τέλος της περιόδου αυτής, θα μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδό τους.


Κοντεύουμε να συμπληρώσουμε το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και τα δωρεάν παιχνίδια για PC συνεχίζουν την πορεία που έχουν χαράξει. Για μια ακόμα εβδομάδα, το Epic Games Store σας περιμένει με δύο δωρεάν τίτλους.

Πρόκειται για το ABZU και το Rising Storm 2: Vietnam που θα μπορέσετε να τα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν, ως την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, ώρα Ελλάδας 17:59. Θα ακολουθήσουν το Amnesia: A Machine for Pigs και το Kingdom New Lands. Για να αποκτήσετε τα παιχνίδια που προσφέρει το Epic Games Store, βασική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να καταβάσετε δωρεάν τα Saints Row IV: Re-Elected, Blasphemous, και Assetto Corsa Competizione που είναι διαθέσιμα από Πέμπτη 8 Οκτωβρίου ώρα 22:00 έως και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, ώρα 09:59.

Βασική προϋπόθεση να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, την ίδια περίοδο τρέχουν εκπτώσεις για όλα τα προαναφερθεντα παιχνίδια. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Οι χρήστες του Steam έχουν προθεσμία τριών ημερών, αν θελουν να δοκιμάσουν το Prison Architect και δέκα ημέρες περιθώριο για να κάνουν δικό τους για πάντα το Sonic the Hedgehog 2.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα PS Plus Games Οκτωβρίου 2020, όπου και πρωταγωνιστεί το Vampyr. Ο τίτλος της Dontnod Entertainment σάς στέλνει στο 1918 και σε ένα action RPG σκηνικό με αρκετά έντονα στοιχεία narration. Το Λονδίνο είναι γεμάτο κινδύνους κι εσείς απλά καλείστε να επιβιώσετε. Το δεύτερο PS Plus game Οκτωβρίου είναι το Need for Speed Payback. To racing game της γνωστής σειράς υπόσχεται δράση στους 4 τροχούς και ατελείωτα κυνηγητά. Και τα δύο games θα έως και τις 2 Νοεμβρίου.

> Η Microsoft αποκάλυψε τα Games with Gold Οκτωβρίου 2020 και από τους προσφερόμενους δωρεάν τίτλους ξεχωρίζει το Maid of Sker. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να κατεβάσουν τα Maid of Sker και Slayaway Camp: Butcher’s Cut για την κονσόλα τους, ενώ οι κάτοχοι Xbox 360 τα Sphinx and the Cursed Mummy και Costume Quest. Τα δύο παιχνίδια του Xbox 360 είναι συμβατά και με το Xbox One και μπαίνουν αυτόματα στη λίστα του backwards compatibility. Το Slayaway Camp: Butcher’s Cut θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές έως και τα τέλη Οκτωβρίου και το Maid of Sker από τις 16 Οκτωβρίου έως και τις 15 Νοεμβρίου. Αντίστοιχα, το Sphinx and the Cursed Mummy θα προσφέρεται από την 1 έως και τις 15 Οκτωβρίου, ενώ το Costume Quest από τις 16 έως και τις 31 Οκτωβρίου.

> Η Nintendo ανακοίνωσε τα δωρεάν games για τα μέλη του Nintendo Switch Online τον Σεπτέμβριο και το Donkey Cong Country 2 είναι ο πρωταγωνιστής. Το Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest, όπως είναι ο τίτλος του, έρχεται να συνοδεύσει το πρώτο game της σειράς που έχει μπει στην πλατφόρμα από τον Ιούλιο. Πέραν αυτού, από πλευράς SNES θα προστεθούν τα Mario’s Super Picross και The Peace Keepers. Από πλευράς NES, η Nintendo ανακοίνωσε την προσθήκη του S.C.A.T.: Special Cybernetic Attack Team.

> Οι συνδρομητές Google Stadia θα έχουν για όλο τον Οκτώβριο δωρεάν πρόσβαση στα: Dead by Daylight, Caleste, Human: Fall Flat, Lara Croft and the Temple of Osiris, Superhot Mind Control Delete και Jotun
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*