Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Remnant from the Ashes , Injustice 2 και άλλα δωρεάν games αυτή την εβδομάδα

*
Έφτασε άλλη μία Παρασκευή και ο Tsamba_Gamer είναι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ή να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις επόμενες ημέρες.

Μπορεί να έφτασε η περίοδος των διακοπών, όμως τα δώρα για τους κατόχους PC δεν σταματάνε ποτέ. Το Epic Games Store συνεχίζει να μας δροσίζει με δωρεάν τίτλους κάθε εβδομάδα και την τρέχουσα προσφέρει δωρεάν τα Remnant from the Ashes και The Alto Collection, ως τις 20 Αυγούστου 17:59 ώρα Ελλάδας και αφού μπουν στη βιβλιοθήκη σας θα μείνουν εκεί για πάντα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν τα Enter the Gungeon και God's Trigger. Για να είστε σε θέση να αποκτήσετε τα Remnant from the Ashes και The Alto Collection θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Epic Games Store και να λάβετε τα παιχνίδια από τις σελίδες τους, στο store.


Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνουν την εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Injustice 2 και NASCAR HEAT 5 που είναι διαθέσιμα από Πέμπτη 13 Αυγούστου, ώρα 22:01μμ έως και τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, ώρα 09:59πμ. Για να μπορέσετε να παίξετε δωρεάν πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, την ίδια χρονική περίοδο και τα τρία παραπάνω παιχνίδια προσφέρονται με έκπτωση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Microsoft. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα διατηρήσετε το gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.



Μέσω του Bethesda launcher, οι κάτοχοι PC έχουν δωρεάν πρόσβαση στα Quake II και Quake III.

Οι χρήστες του Steam έχουν στη διάθεσή τους ακόμα πέντε ημέρες για να δοκιμάσουν το The Elder Scrolls Online.

Σας θυμίζουμε ότι:

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold, στο πλαίσιο των Games with Gold για το μήνα Αύγουστο. Το Portal Knights είναι ο βασικός πρωταγωνιστής και θα προσφερθεί από τις αρχές έως και τα τέλη του μήνα για τους κατόχους Xbox One. Ο δεύτερος τίτλος του τωρινού συστήματος έιναι το Override: Mech City Brawl που θα είναι διαθέσιμο από τις 16 Αυγούστου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου. Αντίστοιχα, τα παιχνίδια για το Xbox 360 (που παίζουν και στο Xbox One) θα είναι τα MX Unleashed (1-15 Αυγούστου) και Red Faction II (16-31 Αυγούστου).

> H Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus το μήνα Αύγουστο δίχως επιπλέον χρέωση. Συγκεκριμένα οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered απο την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, ενώ από την Τρίτη 4 Αυγούστου μπορούν να κατεβάσουν το multiplayer party game Fall Guys: Ultimate Knockout, που δίνει στους χρήστες της συνδρομητικής υπηρεσίας πρόσβαση στα online competitive free-for-alls και co-op challenges από την πρώτη κιόλας ημέρα.

> Σε περίπτωση που έχετε ενεργή συνδρομή Google Stadia Pro, για όλο τον Αύγουστο έχετε δωρεάν πρόσβαση στα Strange Brigade, Metro Redux, Kona και Just Shapes & Beats
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*