Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Watch Dogs 2, Uplay+ και άλλα δωρεάν games

*
Έφτασε άλλη μία Παρασκευή και ο Tsamba_Gamer είναι και πάλι μαζί σας, για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ή να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις επόμενες ημέρες.

Δώρο το Watch Dogs 2 περιμένει όσους ακολουθήσουν συγκεκριμένες οδηγίες την ώρα του Ubisoft Forward event. Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε μέσω του χθεσινού της trailer πως το παιχνίδι θα προσφερθεί δωρεάν μέσα από το Stream. Όπως είναι λογικό, η προσφορά ισχύει για τους κατόχους λογαριασμού στην πλατφόρμα Uplay και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την ώρα της μετάδοσης. Αναλυτικά, στις 20.30 της Κυριακής 12/07 θα ξεκινήσει το stream με την ομάδα Ubisoft News να παίζει Trackmania. Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι το τέλος του show, οι παίκτες που ενδιαφέρονται για τον τίτλο θα πρέπει να μπουν στο Uplay και να κάνουν claim τη δωρεάν κόπια τους, ενώ θα μπορούν να απαντήσουν και σε ένα κουίζ για να διεκδικήσουν κάποιες επιβραβεύσεις για διάφορα games της γαλλικής εταιρείας.


Τα δωρα της Ubisoft δεν σταματάνε εδώ. Μέχρι της 27 Ιουλίου όλοι οι χρήστες PC έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη συνδρομητική υπηρεσία Uplay+ για διάστημα μίας εβδομάδας. Ο κατάλογος της υπηρεσίας περιλαμβάνει δεκάδες τίτλους και, γιατί όχι, μπορείτε να βάλετε στοίχημα με τον εαυτό σας για το εάν μπορείτε να τερματίσετε το Assassin's Creed Odyssey μέσα σε επτά ημέρες [σ.α.: Η σωστή απάντηση είναι «όχι». Ευχαριστώ].

Το Epic Games Store προσφέρει δωρεάν στους κατόχους PC τα Killing Floor 2, Lifeless Planet Premier Edition και The Escapists 2. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, ώρα 17:59μμ. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει το Torchlight II.



Τα Free Play Days της Microsoft επιστρέφουν για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο. Πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 13 Ιουλίου, ώρα 09:59 πμ μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε, δίχως καμία οικονομική υποχρέωση, τα Sims 4 και Citadel Forged with Fire. Βασική προϋπόθεση να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Game Pass Ultimate. Την ίδια περίοδο, οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να αποκτήσουν με έκπτωση τα παραπάνω παιχνίδια.

Εάν έχετε PC, τότε έχετε την ευκαιρία να δοκιμάστε δωρεάν μέσω Steam το Tropico 6 τις επόμενες δύο ημέρες. Όπως πάντα, για να έχετε πλήρη εικόνα σχετικά με το τι υπάρχει δωρεάν στο Steam, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

Σας θυμίζουμε ότι:

> Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 10 χρόνια του PS Plus, η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας, με το NBA 2K20 να πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στον πιο πρόσφατο τίτλο της σειράς NBA 2K, καθώς και στα Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration και Erica. Οι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι δωρεάν από τις 7 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου, οπότε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να τους προσθέσετε στη συλλογή σας για να μείνουν στο library σας για πάντα.

> Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games With Gold Ιουλίου 2020 με το WRC 8 FIA World Rally Championship να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Συγκεκριμένα, οι τίτλοι που θα προσφέρονται χωρίς επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate είναι οι εξής. Για το Xbox One θα υπάρχει για όλο το μήνα το WRC 8 FIA World Rally Championship, ενώ από τις 16 Ιουλίου έως και τις 15 Αυγούστου το Dunk Lords. Για το Xbox 360 (και το Xbox One μέσω Backwards Compatibility) θα προσφερθεί το Saints Row 2 από τις αρχές έως και τα μέσα Ιουλίου και το Juju από τις 16 Ιουλίου μέχρι τα τέλη του μήνα.

> Τέσσερα νέα παιχνίδια περιμένουν τους συνδρομητές Google Stadia Pro τον Ιούλιο. Πρόκειται για τα Crayta, Monster Boy and the Cursed Kingdom, SteamWorld Dig και West of Loathing
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*