Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: XCOM 2, Call of Duty: Modern Warfare και άλλα δωρεάν games

*
Αρκετά είναι τα παιχνίδια που μπορείτε να αποκτήσετε ή να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα και ο Tsamba_Gamer σας παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πρώτα απ' όλα, μέσω του Give Back Project, η 2K Games προσφέρει τη δυνατότητα στους κατόχους Xbox One και PC να παίξουν δωρεάν το XCOM 2, μέχρι τις 30 Απριλίου.


Η Activision προσφέρει δωράκι στους παίκτες του Call of Duty: Warzone, αφού θα μπορούν να δοκιμάσουν 5 multiplayer χάρτες του Call of Duty: Modern Warfare. Οι χάρτες θα είναι διαθέσιμοι από σήμερα έως και τις 27 Απριλίου. Για να παίξετε, θα πρέπει να κατεβάσετε το Call of Duty: Warzone και θα μπορέσετε να ζήσετε μάχες 6v6 και 10v10 και στις 3 εκδόσεις, δηλαδή σε PC, PS4 και Xbox One. Ακόμη, θα βρείτε μια νέα playlist. Οι 5 προσφερόμενοι multiplayer χάρτες είναι οι Aniyah Incursion, Hovec Sawmill, Khandor Hideout, Shoot House και Talsik Backlot.

Αν έχετε βάλει στο μάτι το PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION 2, τότε έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε δωρεάν ως τις 10 Μαΐου είτε για PlayStation 4, είτε για Xbox One.

Για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold, θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε μια σειρά από επιλεγμένους τίτλους, στο πλαίσιο των Free Play Days. Έτσι λοιπόν, μέχρι τις 27 Απριλίου και ώρα 09:59πμ, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα Bleeding Edge, Madden NFL 20 και Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4. Εννοείται πως πρόσβαση θα έχουν και οι συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate, μιας και το πακέτο περιλαμβάνει τη συνδρομή Xbox Live Gold.



Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια, τις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε με έκπτωση και επιπλέον δίνετε η δυνατότητα να μεταφέρετε την όποια πρόοδο κάνετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Περνώντας στο Epic Games  Store, οι κάτοχοι PC μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου, ώρα 17:59μμ το For The King.

Τέλος, μέσω Steam μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το Total War: Shogun 2 , με τη σχετική προσφορά να τρέχει από 27 Απριλίου έως και 1η Μαΐου 2020, ενώ άμεσα διάθέσιμα, επίσης δωρεάν (για 6 μέρες ακόμα) είναι τα Gamecraft, Polyball, Drop και Red Gate. Για να είστε πάντα ενημερωμενοι σχετικά με τι δωρεάν υπάρχει ή αναμένεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Valve, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*