Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fortnite: Το Chapter 2 της πέμπτης σεζόν είναι γεμάτο ελληνική Μυθολογία (trailer)

*
Η Epic Games κυκλοφόρησε to trailer για το Chapter 2 της πέμπτης σεζόν του Fortnite, το οποία θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Το video διαρκεί μόλις είκοσι δευτερόλεπτα και μας προετοιμάζει για τις νέες τοποθεσίες αλλά και τη νέα υπερδύναμη που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε κεραυνούς, σαν τον Ολύμπιο Δία. Σύμφωνα με το περιεχόμενο, το νέο chapter είναι αμιγώς επηρεασμένο από την Ελληνική Μυθολογία.Το συγκεκριμένο chapter θα περιέχει περισσότερο υλικό από το προηγούμενο που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και περιείχε μόνο ένα νέο χάρτη. Στο trailer που παρατίθεται στο τέλος του κειμένου, θα δείτε μια τοποθεσία που μοιάζει με την κατοικία των θεών, τον Όλυμπο, καθώς και μια σκοτεινή περιοχή που ίσως πρόκειται για τον κάτω κόσμο.


Βέβαια, υπάρχουν κάποιες φήμες για επικείμενη συνεργασία του Fortnite με το Avatar: The Last Airbender, προσθέτοντας περιεχόμενο όπως διάφορα skins εμπνευσμένα από τη θεματική της σειράς. Επίσης, υπάρχουν διαρροές που θέλουν την ύπαρξη κάποιων skins, αυτή τη φορά από το franchise του Persona και του Final Fantasy 7 Rebirth.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*