Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free Play Days party για τους κατόχους Xbox με επτά δωρεάν παιχνίδια

*
Πάρτι για τους κατόχους κονσολών Xbox τις επόμενες ημέρες. Τα Free Play Days της Microsoft κάνουν το ιδανικό ποδαρικό στο 2024, προσφέροντας επτά παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές Xbox Game Pass Core ή Xbox Game Pass Ultimate έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν, χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση, με τα: Madden NFL 24, NHL 24, F1 23, EA Sports PGA Tour, EA Sports WRC και Super Mega Baseball 4. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως όλοι οι κάτοχοι Xbox (χωρίς την απαίτηση να έχουν συνδρομή σε Xbox Game Pass Core ή Xbox Game Pass Ultimate) έχουν πρόσβαση στο EA Sports FC 24. Τα παραπάνω, από τη στιγμή που διαβάζετε το παρόν άρθρο, μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, ώρα 09:59 πμ.

Ακόμα να ξεκινήσετε το download;


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*