Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple επιτρέπει πλέον τους retro game emulators στο App Store

*
Η Apple ήρε τους περιορισμούς που ίσχυαν ως τώρα σχετικά με τους retro game emulators στο App Store του iOS. Μέσω ενός update η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι game emulators θα επιτρέπονται πλέον παγκοσμίως στο ηλεκτρονικό κατάστημα των iPhone και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν παιχνίδια. Η Apple σημειώνει πως οι developers θα έχουν εξ' ολοκλήρου την ευθύνη για το λογισμικό που θα προσφέρουν και μεταξύ άλλων αυτό θα πρέπει να ακολουθεί όλους τους νόμους που ισχύουν για τις εφαρμογές.

Η απόφαση πολύ πιθανό να βασίζεται στους νέους κανονισμοιύς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το σίγουρο είναι πως θα προσελκύσει πολλούς από τους δημιουργούς emulator, οι οποίοι μέχρι τώρα έβρισκαν στέγη μόνο στο Android. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*