Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

LEGO Fortnite: Δυσαρεστημένοι οι παίκτες με τις τιμές των νέων LEGO kits

*
Μαζί με την έναρξη του Fortnite Chapter 5 Season 2, η Epic Games πρόσθεσε στο LEGO Fortnite μια σειρά από νέα LEGO kits. Όμως τη στιγμή αυτή οι παίκτες είναι όχι μόνο δυσαρεστημένοι με τα όχι συχνά updates του παιχνιδιού και τα bugs, αλλά και με τις τιμές των kits. Αυτά είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά bundles, με κόστος από 1.9000 έως 2.500 V-Bucks. Αυτό μεταφράζεται σε κάτι περισσότερο από $25, που είναι η ανώτερη τιμή για μια αγορά στο Fortnite και μάλιστα για κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ένα από τα παιχνίδια. Όπως είναι πολύ φυσικό, οι χρήστες του Lego Fortnite subreddit έχουν ξεκινήσει τη μουρμούρα, όχι άδικα.

"Φαντάσου να κυκλοφορείς επί πληρωμή περιεχόμενο τη στιγμή που το παιχνίδι είναι ίσα, ίσα playable και έχει τεράστια ανάγκη από περιεχόμενο", γράφει ένας χρήστης. "Το να μας δίνει ένα game update όπως αυτό σημαίνει πως προσθέτει υπερτιμολογημένα builds, για την υφιστάμενη κατάσταση του παιχνιδιού, που είναι χαστούκι στο πρόσωπο των παικτών", συμπληρώνει ένας άλλος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*