Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλήρη αφοσίωση απαιτεί το ξεκλείδωμα όλων των items στο Halloween event του MultiVersus

*
To Halloween event του MultiVersus θα απαιτήσει μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες που θέλουν να ξεκλειδώσουν τα πάντα. Το event θα τρέξει από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου 2022 και οι παίκτες θα αποκτήσουν candy για τη συμμετοχή τους σε Singles, Teams and Free-for-All matches, που θα διπλασιάζεται για κάθε νίκη. Στη συνέχεια, αυτα θα εξαργυρώνονται σε ένα Candy Shop και οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δυο νέα skins. Ένα mummy costume για τον Reindog και ένα Calico Cake skin για τον Jake, που θα συνοδεύονται από ένα emote και ένα profile icon. Η ποσότητα του candy θα αυξάνεται αν οι παίκτες χρησιμοποιούν Combat Stripe (που στοιχίζει $8 σε Gleamium, που είναι το νόμισμα του παιχνιδιού, Combat Gizmo ($5) ή μια από τις διαθέσιμες παραλλαγές για το Halloween, με τιμή ανάμεσα σε $8 και $20.

Τα τέσσερα unlockables έχουν ως εξής:
- Pumpkin Patch Profile Icon – 150 Candy
- Jack-O-Lantern Emote Sticker – 500 Candy
- Mummy Reindog Epic Variant – 3.000 Candy
- Calico Cake Epic Variant – 12.000 Candy


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα VGC, αν κάποιος δεν αγοράσει ένα premium skin, θα χρειαστεί να παίξει το λιγότερο 783 matches μέσα σε 30 ημέρες για να ξεκλειδώσει τα τέσσερα αντικείμενα. Δηλαδή, κατά μέσο όρο 26 matches ανά ημέρα, με την προϋπόθεση κιόλας ότι θα κερδίσει σε όλα.



Αν κάποιος αποφασίσει να αγοράσει ένα premium skin, θα χρειαστεί και πάλι το λιγότερο 392 matches. Ο ταχύτερος τρόπος για την απόκτηση earn candy είναι η αγορά ενός premium skin, η εύρεση ενός ακόμα παίκτη που αγόρασε κάποιο και η συνεργασία μαζί του σε Teams games. Στην περίπτωση αυτή θα απαιτηθούν το λιγότερο 261 games.

Όσοι έχουν επιπλέον candy στο τέλος του event, θα μπορούν να ανταλλάξουν 500 candy έναντι 10 gold. Σημειώνεται ότι οι νέοι χαρακτήρες κοστίζουν μεταξύ 1500 και 3000 gold.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*