Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Plus: Αυτά είναι τα δωρεάν games του Απριλίου

*
H Sony ανακοίνωσε και επίσημα τα παιχνίδια που θα προσφερθούν, δίχως επιπλέον χρεώση, στους συνδομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Απρίλιο του 2022. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Hood: Outlaws & Legends (PS4/ PS5), SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (PS4) και Slay the Spire (PS4). Θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 5 Απριλίου 2022. Μέχρι τότε μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας τα Ghost of Tsushima: Legends, Ghostrunner, Team Sonic Racing και Ark: Survival Evolved.

Πρόσφατα, η Sony ανακοίνωσε την αναδιάρθωση της υπηρεσίας PlayStation Plus, που θα απορροφήσει το PlayStation Now. Από τον Ιούνιο θα είναι διαθέσιμη στη νέα της μορφή, με τρεις διαφορετικές κατηγορίες περιεχομένου αλλά και τιμών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*