Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dead by Daylight έρχεται στον κόσμο του PUBG με αφορμή το Halloween (video)

To Dead by Daylight έρχεται στον κόσμο του PUBG αλλά και στο spin-off mobile game, New State Mobile.

Το update Οκτωβρίου για το PUBG και το New State περιλαμβάνει μιας "μεγάλης κλίμακας συνεργασία" με το asymmetrical horror game Dead by Daylight και είναι ήδη διαθέσιμο για κονσόλες και PC, ενώ από τις 26 Οκτωβρίου θα λανσαριστεί και σε φορητές συσκευές, ακριβώς πάνω στην ώρα για το Halloween.


"Μια μέρα, τα πάντα εξαφανίστηκαν από την Ομίχλη. Έτσι ακριβώς. Κανείς δεν ξέρει γιατί", αναφέρει η Krafton. "Εστάλησαν αποστολές –εμείς αυτή τη στιγμή– για να μελετήσουν και να αναφέρουν τα θαμμένα μυστικά της Ομίχλης. Αλλά δεν μας πήρε πολύς χρόνος για να μάθουμε ότι κάτι επιπλέον κρύβεται εδώ… Το λέμε ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

Ο Δολοφόνος φροντίζει να μην επιστρέψουν πολλές ομάδες από την Ομίχλη. Με άλλα λόγια, όχι μόνο πρέπει να αποκαλύψετε τα μυστήρια της Ομίχλης και να δραπετεύσετε με ασφάλεια, αλλά πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας σφάξουν. Αλλά πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις δηγίες για την αποστολή ώστε να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης".

Όσο για το collaboration event Fright for Survival σε φορητές συσκευές, δίνει έμφαση στο πνεύμα του Halloween. Θα κληθείτε να λάβετε μέρος σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με το κρυφτό, στην τοποθεσία Paradiso του χάρτη Akinta. Θα πρέπει να αναμένετε cosmetics που περιλαμβάνουν αντικείμενα από το Dead by Daylight, όπως helmets, backpacks, frying pans και parachutes, όπως και ενδυμασίες που φέρνουν στο μυαλό τους πλέον εμβληματικούς δολοφόνους. Θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε τα παραπάνω ολοκληρώνοντας mission achievement events και αν κατορθώσετε να τα αποκτήσετε όλα, θα προσθέσετε στη συλλογή σας Dead by Daylight profile effects.

Από εκεί και πέρα, από 1 έως 30 Νοεμβρίου θα τρέξει ένα in game anniversary event με 15 νέες αποστολές, ένας τύπος κάθε ημέρα, που θα συνοδεύονται από εορταστικές δοκιμασίες, parachutes και weapon skins. Τις ημέρες εκείνες θα υπάρχει ένα διαφορετικό background για το lobby και όσοι κάνουν log in από 1 έως 15 Νοεμβρίου, θα αποκτήσουν το "Kinda Cute Dance" emote.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*