Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Warframe: Η υποστήριξη των cross-platform saves είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους παίκτες (trailer)

H Digital Extremes ανακοίνωσε πως το free to play sci-fi shooter Warframe θα προσφέρει πλέον υποστήριξη για cross-platform save σε όλους τους παίκτες.

Η εταιρεία ανάπτυξης εργάζεται πάνω σε αυτό εδώ και αρκετά χρόνια, μιας και η συγκεκριμένη υποστήριξη εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2022, με την οποία οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν τη πρόοδο τους σε διαφορετική κονσόλα από την οποία ξεκίνησαν να παίζουν το παιχνίδι. Η Digital Extremes είχε πει στο παρελθόν πως θέλει να το χειριστεί μεθοδικά και πως η υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη από την αρχή για να μην δημιουργηθούν προβλήματα με τα saves των παικτών. Πολλοί γνωρίζετε ήδη πως η εταιρεία είχε εφαρμόσει δύο διαφορετικές μορφές cross-save με τη μορφή σύνδεσης λογαριασμών αλλά και συγχώνευσης των λογαριασμών.


Στην πρώτη περίπτωση, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα κύριο λογαριασμό και στη συνέχεια να κάνουν σύνδεση με πρόσθετους λογαριασμούς που ενδεχομένως να έχουν σε άλλες κονσόλες. Στη δεύτερη περίπτωση, η οποία έγινε διαθέσιμη μόνο σε όσους δημιούργησαν λογαριασμό πριν από τις 24 Νοεμβρίου του 2023, μπορείτε να ενώσετε όσα προφίλ θέλετε μέσα σε έναν ενιαίο λογαριασμό.

Η υποστήριξη για cross-platform save ακολουθεί το expansion του παιχνιδιού με τίτλο Wishpers in the Walls, το οποίο θέτει τα θεμέλια για ένα νέο κεφάλαιο στην τρέχουσα ιστορία του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*